Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос към знаещите относно поставяне на Ел.Блокаж от Хай лукс на LJ 70

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос към знаещите относно поставяне на Ел.Блокаж от Хай лукс на LJ 70

Значи имам един заден диф от Тойота Хай лукс със ел.блокаж Та мисълта ми е дали предавателните числа на мойта LJ 70 което е 39:8и на Хайлукса са еднакви и дали ще стане връткатаХайлукса е 2007 година 2.5 D4-D
    Благодаря предварително

До: Въпрос към знаещите относно поставяне на Ел.Блокаж от Хай лукс на LJ 70

може да разгледаш по корпуса на дифа,обикновено по дифа има код (G.....нещо си). провери първо дали диаметъра на полуоските съвпада. нямам претенция много да разбирам,но разликата в година на производство на двата модела е доста голяма и е малко вероятно дифовете да имат еквивалентно предавателно отношение.
    TЛК 80-4.2ТД
    ТЛК 73-2.4ТД
    ...................

Коментар

Първоначално публикуван от veilside Преглед на мнение
      може да разгледаш по корпуса на дифа,обикновено по дифа има код (G.....нещо си). провери първо дали диаметъра на полуоските съвпада. нямам претенция много да разбирам,но разликата в година на производство на двата модела е доста голяма и е малко вероятно дифовете да имат еквивалентно предавателно отношение.
      То аз като го разглобя ще разбера дали отговаря предавателното число и диаметъра на полуоскитеАма да питам преди да съм го разглобилТа ако не става изобщо дане се занимавамМи да ти кажа има доста неща дето паснаха на 70-ката -Подледно бях скъсал тръбичката на спирачният апарат ивзех от Хайлукса и взе че стана и в дължината и в резбите!!!!!

Коментар

Жоро сравни двата диференциала по ВИН номерата на двата автомобила тук http://www.toyodiy.com/parts/q.html
        ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Първоначално публикуван от krasi_kros Преглед на мнение
          Жоро сравни двата диференциала по ВИН номерата на двата автомобила тук http://www.toyodiy.com/parts/q.html
          Опитах се но ми дава само цени на отделните части във дясноНикакви технически параметри

Коментар

Първоначално публикуван от joro-g Преглед на мнение
            Опитах се но ми дава само цени на отделните части във дясноНикакви технически параметри
            Поне виж дали са с еднакви номера,а и предавателното число пише
            http://www.toyodiy.com/parts/p_E_198...41331-това е на мойта 70-ка
            ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

намерих данните Мерси Краси

Коментар

Във сайта излиза че предавателното число на Хайлукса е 43:12

Коментар

Първоначално публикуван от joro-g Преглед на мнение
                  Значи имам един заден диф от Тойота Хай лукс със ел.блокаж Та мисълта ми е дали предавателните числа на мойта LJ 70 което е 39:8и на Хайлукса са еднакви и дали ще стане връткатаХайлукса е 2007 година 2.5 D4-D
                  Благодаря предварително

Жоро, малко офтопик, тоя ударения Хайлукс, който се беше заловил да възстановяваш, да не се превърна в донор на 70-ката ти?
                  [COLOR=blue][COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][FONT=Arial Black]When you see DEATH staring in your eyes and you feel her cold breath on your face, don’t slam on the brakes – make a sharp turn…[/FONT] [/FONT][/COLOR]
                  [/COLOR]

Коментар

Първоначално публикуван от allfriends Преглед на мнение
                    Жоро, малко офтопик, тоя ударения Хайлукс, който се беше заловил да възстановяваш, да не се превърна в донор на 70-ката ти?
                    НееКупих още един от Германия който е с по сериозен удар и от него взех каквото ми трябва за Бялата Другото се Продава Двигатаел-скорости клима интериор товарен кош и дифове

Коментар

Жоро днес помолих мои познат с Хайлукс 2008 да даде инфо.По точно го качих на моя канал и го разгледах добре.Обозначенията на задния диф според мен неразбираеми ми ги преведе един майстор в автосервиз които ползва програмите от този сервиз и по твоят въпрос те са предавателните числа де 43към12.Толкова от мен .
                      Последно редактирано от scorpion1972; 03-02-09, 22:23. Причина: странична помощ
                      Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
                      На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
                      Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!

Коментар

Първоначално публикуван от scorpion1972 Преглед на мнение
                        Жоро днес помолих мои познат с Хайлукс 2008 да даде инфо.По точно го качих на моя канал и го разгледах добре.Обозначенията на задния диф според мен неразбираеми ми ги преведе един майстор в автосервиз които ползва програмите от този сервиз и по твоят въпрос те са предавателните числа де 43към12.Толкова от мен .
                        Да толкова е 43:12 което означава че е по бавен и няма да стане на 70-ката!!!!!!!!!

Коментар

Такова ли е таблото на донора ти?

Последно редактирано от Явор-Vromos.com; 04-02-09, 19:20.

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
                            Такова ли е таблото на донора ти?

[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-3.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-4.jpg[/IMG]
                            Не!!От най новите е

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X