Искам да почна с това, че не съм сигорен дали тук е правилното място за темичката ми-ако не е, нека модераторите да я поставят на нужното място.Нуждая се, от малко помощ и професйонални съвети.Откакто влезнах във този сайт на хората със 4х4 автомобили, така се запалих, че реших и аз да се впиша с такъв.Поразмърдах се из нашия пазар в Плевен и си харесах модел на Тойота-Хайлукс.Дълга база /незнам дали има къса/.Но колата беше лява дирекция, което не ми хареса изобщо.Забелязах, че и тук поставените за продажба по-същия начин са с лява.Има ли изобщо с дясна /за да си търся такава/, и ако някой може да даде повече инфо за този вид автомобил... ще съм му благодарен!Например слабите им места, който са си направо потенциални повреди.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Съвет за Toyota HiLux
Свий
X
-
До: Съвет за Toyota HiLux
Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнениеСигурен ли си кое е лява и кое дясна дирекция?________________________________________________
Subaru OUTBACK 2,5
Hyundai TUCSON 2.0
Коментар
-
Въпроса има ли изобщо с дясна дирекция е малко странен та те повечето са с такава.Колегата Джамбазов правилно попита дали не става въпрос за грешка.Пък и в Плевен почти всеки джип който се продава е с дясна дирекция.Колега да не бъркаш нещо.Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!
Коментар
-
Говоря за миналата неделя... мога и да викажа още кви имаше.Но те не ме интерсуват.Например Паджеро за 4900, което обаче изобщо не ми допадна /също с ляво кормило-това разбирам под дирекция, но и за това пиша тук защото съм почти сигорен че има хора който са по-напред със знаниията във този сегмент автомобили от мен/.Тези корейските /Мусо или нещо такова/, който били с мерцедесов мотор и леко махагонче вътре бяха по 7000...
Коментар
-
Първоначално публикуван от speeddaemon Преглед на мнениеГоворя за миналата неделя... мога и да викажа още кви имаше.Но те не ме интерсуват.Например Паджеро за 4900, което обаче изобщо не ми допадна /също с ляво кормило-това разбирам под дирекция, но и за това пиша тук защото съм почти сигорен че има хора който са по-напред със знаниията във този сегмент автомобили от мен/.Тези корейските /Мусо или нещо такова/, който били с мерцедесов мотор и леко махагонче вътре бяха по 7000...Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
Коментар
-
Нищо че си се пообъркал колега то в последно време всички се бъркаме.Ти си продължи да си пишеш щото ако спреш това е слабост а ние не искаме това.Между другото всички сме минали по този път на пообъркването но винаги е имало и ще ги има ДЖЕНТЪЛМЕНТСКО ОТНОШЕНИЕ кам тези които тепърва започват .Да не забравяме скъпи колеги НАЧАЛОТО .Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
Коментар
-
Първоначално публикуван от scorpion1972 Преглед на мнениеНищо че си се пообъркал колега то в последно време всички се бъркаме.Ти си продължи да си пишеш щото ако спреш това е слабост а ние не искаме това.Между другото всички сме минали по този път на пообъркването но винаги е имало и ще ги има ДЖЕНТЪЛМЕНТСКО ОТНОШЕНИЕ кам тези които тепърва започват .Да не забравяме скъпи колеги НАЧАЛОТО .
А, върви после недей да искаш, да си един от тези печеняги в сайта...?
Коментар
-
Първоначално публикуван от speeddaemon Преглед на мнениеПообъркал съм се нещо...исках да кажа обратното
.Направо си е за смях...
няма да се плашиш, ние да не би да знаем повече________________________________________________
Subaru OUTBACK 2,5
Hyundai TUCSON 2.0
Коментар
-
Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнениедруго си е с картинки, нали
няма да се плашиш, ние да не би да знаем повече
Верно е...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар