Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за Toyota HiLux

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Съвет за Toyota HiLux

Искам да почна с това, че не съм сигорен дали тук е правилното място за темичката ми-ако не е, нека модераторите да я поставят на нужното място.Нуждая се, от малко помощ и професйонални съвети.Откакто влезнах във този сайт на хората със 4х4 автомобили, така се запалих, че реших и аз да се впиша с такъв.Поразмърдах се из нашия пазар в Плевен и си харесах модел на Тойота-Хайлукс.Дълга база /незнам дали има къса/.Но колата беше лява дирекция, което не ми хареса изобщо.Забелязах, че и тук поставените за продажба по-същия начин са с лява.Има ли изобщо с дясна /за да си търся такава/, и ако някой може да даде повече инфо за този вид автомобил... ще съм му благодарен!Например слабите им места, който са си направо потенциални повреди.

До: Съвет за Toyota HiLux

Сигурен ли си кое е лява и кое дясна дирекция?
    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
      Сигурен ли си кое е лява и кое дясна дирекция?
      е, айде сега.....какви са тези въпроси в навечерието на утрешния празник

Коментар

Въпроса има ли изобщо с дясна дирекция е малко странен та те повечето са с такава.Колегата Джамбазов правилно попита дали не става въпрос за грешка.Пък и в Плевен почти всеки джип който се продава е с дясна дирекция.Колега да не бъркаш нещо.
        Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
        На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
        Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!

Коментар

Говоря за миналата неделя... мога и да викажа още кви имаше.Но те не ме интерсуват.Например Паджеро за 4900, което обаче изобщо не ми допадна /също с ляво кормило-това разбирам под дирекция, но и за това пиша тук защото съм почти сигорен че има хора който са по-напред със знаниията във този сегмент автомобили от мен/.Тези корейските /Мусо или нещо такова/, който били с мерцедесов мотор и леко махагонче вътре бяха по 7000...

Коментар

Първоначално публикуван от speeddaemon Преглед на мнение
            Говоря за миналата неделя... мога и да викажа още кви имаше.Но те не ме интерсуват.Например Паджеро за 4900, което обаче изобщо не ми допадна /също с ляво кормило-това разбирам под дирекция, но и за това пиша тук защото съм почти сигорен че има хора който са по-напред със знаниията във този сегмент автомобили от мен/.Тези корейските /Мусо или нещо такова/, който били с мерцедесов мотор и леко махагонче вътре бяха по 7000...
            Джипката къде ще я караш че държиш на дясна дирекция.
            На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!

Коментар

офффф........... я с картинки да пробваме.......

това с каква дирекция (кормило) е според теб?

а това?

Коментар

Незнам,това за смехлие или за съжаление?......???????????????
                Иван Дочев-ТЛК 73,4.2l-0888713925

Коментар

Пообъркал съм се нещо... исках да кажа обратното.Направо си е за смях...

Коментар

Нищо че си се пообъркал колега то в последно време всички се бъркаме.Ти си продължи да си пишеш щото ако спреш това е слабост а ние не искаме това.Между другото всички сме минали по този път на пообъркването но винаги е имало и ще ги има ДЖЕНТЪЛМЕНТСКО ОТНОШЕНИЕ кам тези които тепърва започват .Да не забравяме скъпи колеги НАЧАЛОТО .

Коментар

Първоначално публикуван от scorpion1972 Преглед на мнение
                      Нищо че си се пообъркал колега то в последно време всички се бъркаме.Ти си продължи да си пишеш щото ако спреш това е слабост а ние не искаме това.Между другото всички сме минали по този път на пообъркването но винаги е имало и ще ги има ДЖЕНТЪЛМЕНТСКО ОТНОШЕНИЕ кам тези които тепърва започват .Да не забравяме скъпи колеги НАЧАЛОТО .

А, върви после недей да искаш, да си един от тези печеняги в сайта...?

Коментар

Първоначално публикуван от speeddaemon Преглед на мнение
                        Пообъркал съм се нещо... исках да кажа обратното.Направо си е за смях...
                        друго си е с картинки, нали

няма да се плашиш, ние да не би да знаем повече

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
                          друго си е с картинки, нали

няма да се плашиш, ние да не би да знаем повече

Верно е...

Коментар

Здравей колега От10тина дни съм собственик на такъв автомобил с дясна дирекция и мога да кажа само добри неща за него а относно дирекцията въпрос на навик свиква се лесно

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X