Става дума за 120 (дълга) 2004г, която купихме преди няколко месеца от Франция, само по картинки. Та първата изненада беше по време на първата разходка - оказа се 4х4 full time. Не бях чувал за такава модификация. Втората изненада дойде вчера - при спускане по много стръмен и много кален и хлъзгав път (по правило на 1ва бавна, като спускането се управлява само с газта), на моменти започна да сработва АBS !! Давам малко газ, за да корегирам посоката, пускам газта, усещем леко хлъзгане и чувам характерния звук на абс-са. Педала също пдскача. Пробвахме различни трасета, при твърдите нищо не сработваше, при калните системата помагаше!?
Понеже не съм наясно със системата за помощ при спускане на Тойота (рекламирана широко за моделите след 2006, доколкото си спомням), моля Колега, който знае повече по въпроса да сподели, за което благодаря предварително.
Поздрави
Понеже не съм наясно със системата за помощ при спускане на Тойота (рекламирана широко за моделите след 2006, доколкото си спомням), моля Колега, който знае повече по въпроса да сподели, за което благодаря предварително.
Поздрави
Коментар