Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Табло на рънър

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Табло на рънър

Някой разглобявал ли е арматурното табло на рънър.Пробвах да го отворя но не можах искам да стигна до уредите по точно до тяхните връзки.Във предишна тема сподилих за червената лампичка на турбото която свети когато си иска оказа се че проблема е в слаба връзка в самото табло но не можах да го отворя.
    Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
    На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
    Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!

До: Табло на рънър

дай го на някой приятел ,да го понапъне по-яко! тебе сигурно ти е жал.
    TЛК 80-4.2ТД
    ТЛК 73-2.4ТД
    ...................

Коментар

Първоначално публикуван от veilside Преглед на мнение
      дай го на някой приятел ,да го понапъне по-яко! тебе сигурно ти е жал.
      Абе що да го трошиме таблото колега като сигурно има някъкъв начин по добър. Ако знаеш по добре пиши как става.Утре и ти може да опреш до мен нека не бъдем високомерни това всеки го може.
      На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!

Коментар

Айде сега пък и ти как се впрягаш. на шега не носиш ли ?
        сигурно ще се наложи малко по-груба интервенция за да го отвориш.особенно ,ако е залепено. пробвай с шаблонно ножче или с тънък лист ножовка. ако е залепено друг изход няма! после пак ще го слепиш с универсално лепило или силикон. имах рънър и много го човърках,но до там да отварям табло не стигнах....... Явно при различните модели Тойота е различно,при 80-ката например е с малки болчета и е 10сек работа.
        .....а за това,кой до кого може да опре(като е на зор ) си много прав!
        със здраве
        TЛК 80-4.2ТД
        ТЛК 73-2.4ТД
        ...................

Коментар

Първоначално публикуван от veilside Преглед на мнение
          Айде сега пък и ти как се впрягаш. на шега не носиш ли ?
          сигурно ще се наложи малко по-груба интервенция за да го отвориш.особенно ,ако е залепено. пробвай с шаблонно ножче или с тънък лист ножовка. ако е залепено друг изход няма! после пак ще го слепиш с универсално лепило или силикон. имах рънър и много го човърках,но до там да отварям табло не стигнах....... Явно при различните модели Тойота е различно,при 80-ката например е с малки болчета и е 10сек работа.
          .....а за това,кой до кого може да опре(като е на зор ) си много прав!
          със здраве
          Извинявай нося на майтап просто ме бяха изнервили в друга тема.

Коментар

Първоначално публикуван от scorpion1972 Преглед на мнение
            Някой разглобявал ли е арматурното табло на рънър.Пробвах да го отворя но не можах искам да стигна до уредите по точно до тяхните връзки.Във предишна тема сподилих за червената лампичка на турбото която свети когато си иска оказа се че проблема е в слаба връзка в самото табло но не можах да го отворя.
            Аз лично съм го разглобявал поне 4-5 пъти, с малка отверка подпъхваш зад таблото и дърпаш с нея, всичко е на щипки, първо махаш винчетата де, и гледаш за последователност при различните чаркове .
            Общо взето доста работи трябва да махнеш преди това, но става за 10-на минути .

Коментар

Първоначално публикуван от LEDENATA Преглед на мнение
              Аз лично съм го разглобявал поне 4-5 пъти, с малка отверка подпъхваш зад таблото и дърпаш с нея, всичко е на щипки, първо махаш винчетата де, и гледаш за последователност при различните чаркове .
              Общо взето доста работи трябва да махнеш преди това, но става за 10-на минути .
              Благодаря колега това го пробвах но ме достраша да не го счупя.Трябваше ми мнение на колега който го е правил защото се запъва много яко но сега вече ще му разкажа играта.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X