Колеги някой знае ли каква роля играе посочената джаджа на снимката? Благодаря ви предварително!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
горивен филтър на LJ70?
Свий
X
-
До: горивен филтър на LJ70?
Първоначално публикуван от batharbatko Преглед на мнениеКолеги някой знае ли каква роля играе посочената джаджа на снимката? Благодаря ви предварително!ТЛК 80 4,2ТД-95г
Коментар
-
Първоначално публикуван от batharbatko Преглед на мнениеКакто и предположих. Имам още два въпроса:
1Принципа му на действие ?
2 lj70 VX с такъв нагревател ли е?ТЛК 80 4,2ТД-95г
Коментар
-
Първоначално публикуван от veilside Преглед на мнениепри мен го има и на двете тойоти. незнам дали работи постоянно или се контролира от датчик.....? ще полюбопитствам тук и там и ще споделя.ТЛК 80 4,2ТД-95г
Коментар
-
Има пресостат който включва нагревателя при вакум по-голям от -0,4 атм .
Можеш да го провериш ,като прещипеш маркуча на входа на фитъра и тогава ,ще се осъшестви верига на двата кабела от порядъка на 0,3 ома.Ако се включи ампермер ,първите 1-2 секунди дърпа 25А и спада до 15А. С тетка на входа и вакуммер може да се определи точното подналягане на което се задейства .Може да се променя прага на сработване ,но след като го промених се оказа ,че се задейства при ускоряване и се наложи да го оставя както си беше оргинално.
С РИД ампула в веригата му може да се изведе контролна лампа която да показва кога е задействан.Същата ,ще показва и кога филтъра е за смяна.FJ40 07 1984 VIVA TEL 0877 454448
BJ42 04 1982
FJ62 11 1983 skipe blago4x4
LZ 2 BHB
Коментар
-
От: горивен филтър на LJ70?
Ел. схема нещо? И смисъла на включване при подналягане? Общо взето ме интересува повече ел. схемата. Подналягането горе долу си го обяснявам.
Благодаря предварително.Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнениеЕл. схема нещо? И смисъла на включване при подналягане? Общо взето ме интересува повече ел. схемата. Подналягането горе долу си го обяснявам.
Благодаря предварително.
Схема нямам, но защо ти е...?много автомати-слаби резултати!
Коментар
-
Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнение.......Схема нямам, но защо ти е...?Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
Коментар
-
Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнениеДа си монтирам такова животно.Във форума се коментираха скоро и други подгрявания от други марки, но не съм им обърнал внимание-Sparky да каже по-точно.
много автомати-слаби резултати!
Коментар
-
По принцип може и втора употреба. Но при всички положения ще ми трябва схема. В края на краищата ми върши работа и нещо без вакуум-а. Цялата работа може да се управлява и от температурен датчик на горивото.Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар