Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защо се "дърви" Лендкрузера?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Защо се "дърви" Лендкрузера?

Вече втори "Лендкрузер", производство 2004, 2005, къса база изведнъж се надига и стои "напомпан" няколко дни..

При първия мислех, че е случайно, при втория, вече се чудя...

Няма никакво ръчно управление на окачването, не съм го изкарвал в оффроуд, единствено през деня съм минал през няколко дълбоки дупки в заледени участъци! Ама да стои с дни!?

До: Защо се "дърви" Лендкрузера?

Уби ме. Има ли ТЕМС? Има ли ниворегулация отзад. По описанието мисля че става въпрос за 120ка
    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

На 100цата го има този проблем масово,датчик за нивото в комбинация с влага перфектно,предполагам ,че на 120-ката,която може да е къса база е сходен проблем.Гледам ,че си извън гаранция,малко е скъп ремонта,да знаеш :-(
      IF YOU DON'T KNOW,DON'T GO

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
        Уби ме. Има ли ТЕМС? Има ли ниворегулация отзад. По описанието мисля че става въпрос за 120ка
        120-ка, къса.

Коментар

Re: Защо се "дърви" Лендкрузера?

Ако има ТЕМS наистина може да са тези датчици, те понякога могат да се почистят, а не да се сменят целите. Обаче аз досега мислех, че няма къса база с темс? При 100-на серия има и някакви резервоари на Active Height Control-a, които със времето сдават багажа и са скъпи. Незнам при 120-ката как е. Понеже май не мога да пускам линкове, потърсете в гугъл за "b&b active suspension systems", там е обяснено как стоят нещата при 100-на серия.
          "Човекът е човек тогава, когато е на път!"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X