Темата е за сравнение на на нашите Тойотки.Моля споделете разхода на масло в двигателя примерно за 5000 км.Ще започна аз за Тойота 4Рънер ТД 2-LT . За 5000 км. разхода ми е половин литър масло карам със Mobil super 10W40.Сигурно има значение и къде караме при мен е повече извън пътя .Надявам се темата да ви е интересна статистика бе колеги.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Колко масло горят нашите Тойоти.
Свий
X
-
До: Колко масло горят нашите Тойоти.
Явно на всички колеги ТОЙОТАДЖИЙ разхода е нормален СИРЕЧ фабричен
това само иде да каже че ТОЙОТА е номер едно при ДЖИПКИТЕ. Браво на TOYOTA

Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!
Коментар
-
Ми то за годините на Тойотите дето караме си е нормално до харчат по толкова масло
А този паркетник дето ти е на Аватара мислиш ли чи първо ще изкара до тези години и експлотация на Тойотите
Пак и да изкара в което много се съмнавам
ще гори много повече
В това число нямям в предвит Г-класата
Коментар
-
Жоре този паркетник ми е служебен натресоха ми го от София и съм го сложил на аватара за разнообразие.Изобщо не ме кефи щото не го чувствам мой.Мои са Тойотите и Диското железни машинки особенно Яриса с него имам много интересно приключение краи резерват около река Тунджа.Наложи се да ме вадят с трактор и си струваше емоциите.А що се отнася за ТОЙОТИТЕ имам някаква неопределена слабост към тези джипки.И по точно надявам се да разчупим клишето и да си изразяваме мнението свободно без да се притесняваме от общоприетите догми.Първоначално публикуван от joro-g Преглед на мнениеМи то за годините на Тойотите дето караме си е нормално до харчат по толкова масло
А този паркетник дето ти е на Аватара мислиш ли чи първо ще изкара до тези години и експлотация на Тойотите
Пак и да изкара в което много се съмнавам
ще гори много повече
В това число нямям в предвит Г-класата 
На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
Коментар
-
Първоначално публикуван от scorpion1972 Преглед на мнениеЖоре този паркетник ми е служебен натресоха ми го от София и съм го сложил на аватара за разнообразие.Изобщо не ме кефи щото не го чувствам мой.Мои са Тойотите и Диското железни машинки особенно Яриса с него имам много интересно приключение краи резерват около река Тунджа.Наложи се да ме вадят с трактор и си струваше емоциите.А що се отнася за ТОЙОТИТЕ имам някаква неопределена слабост към тези джипки.И по точно надявам се да разчупим клишето и да си изразяваме мнението свободно без да се притесняваме от общоприетите догми.
Явно колега и ти не си пиеш хаповете

Коментар
-
АААА пия ги и даже за още питам ама нямаПървоначално публикуван от <bedniagizmi> Преглед на мнениеЯвно колега и ти не си пиеш хаповете

Коментар
-
Юли а кои са задължителните границиПървоначално публикуван от Юли Преглед на мнениеняма такава бира
, харчи масло в задължителните граници
Коментар
-
за всеки е различно , накаде го пишеше , при движение на буталто трябва да остава масло по цилиндара поради този факт дали се издухва дали го изгаря все се губи , за това задържане на маслото цилиндара не е идеално гладък , иначе няма мазане , сегментите ще потсушават цилиндара от маслотаПървоначално публикуван от scorpion1972 Преглед на мнениеЮли а кои са задължителните граници
Последно редактирано от Юли; 20-01-09, 23:48.sigpicаз съм шефа на боклука
и ако не ме слушаш ,,,,,,
0878 33 81 37 по всяко време
Коментар
-
И аз затова питам що се срамувате бе колеги.Това че горят масълце не е тайна та нали така се смазват нашите двигателчета.Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
Коментар
-
за това колко му е лимита за всяка кола е различно , мися че повече зависи каква кубатуре има двигателя , колкото по голям кубатура толко по голям цилиндар и повече би трябвало да харчи , и пак казвам има си границиПървоначално публикуван от scorpion1972 Преглед на мнениеИ аз затова питам що се срамувате бе колеги.Това че горят масълце не е тайна та нали така се смазват нашите двигателчета.sigpicаз съм шефа на боклука
Коментар
-
ОК.Юли наистина си има граници за моя Рънер е един литър на 10000км.
Коментар
-
ако така пише значи е добреПървоначално публикуван от scorpion1972 Преглед на мнениеОК.Юли наистина си има граници за моя Рънер е един литър на 10000км.
sigpicаз съм шефа на боклука
Коментар
-
Незнам що мислиш че всички горат масло повече или колкото твойта.Първоначално публикуван от scorpion1972 Преглед на мнениеИ аз затова питам що се срамувате бе колеги.Това че горят масълце не е тайна та нали така се смазват нашите двигателчета.
Аз на една смяна/10000км./ няма нужда да доливам,защото нивото спада не повече от 2мм.
Затова и не съм писал досега.
А един двигател изгубили повече от литър масло между 2 смени очаквай изненади.ТЛК 80 4,2ТД-95г
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар