Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ТЛК70 в режим на бавни, само на заден мост (L2 положение на лоста)? Приложение, др.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: ТЛК70 в режим на бавни, само на заден мост (L2 положение на лоста)? Приложение, д

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
    Напълно съм съгласен с 2LT. Според мен на бавни само на заден мост (там, където реално има нужда от бавни) се товари излишно само задния мост... Щом си за бавни, значи пусни двата моста, какво като е насухо? Нали е за малко...
    за малко ама за мен е мнго удобно като взема да размествам тоталки по паркинга , много има за маневриране и ми спестява подърпването на сухо при завиванв и всякакво на полу съединител . В общи линий на сухо май е подобре за маневриране на всякакви там прикачени тежки ремаркета .
    [SIZE=3][FONT=Arial Black][IMG]http://i199.photobucket.com/albums/aa290/BoomMudRacer/th11731.gif[/IMG]
    [SIZE=4]
    [/SIZE] [/FONT][/SIZE]

Коментар

До: Представяне на нашите Тойоти

Първоначално публикуван от mikluho Преглед на мнение
      Ето и видеото
      иначе на живо
      http://www.youtube.com/watch?v=kFKse14LKDc
      Човече, ако не го бях видял много щях да се съмнявам.Уникален автомобил!Винаги съм смятал, че "вакуума" при тойотата е известен недостатък.Не че съм имал проблеми, но се възхищавам на чисто механичните решения в машиностроенето.

А по дискусията за масовата раздатка и ръчните хъбове, мнението ми е, че конструкторите въобще не са имали предвид експлоатация на 2L само на задно, макар и такава възможност да съществува.Хъбовете са там, защото колата е парт тайм и второ за икономия на гориво и увеличаване ресурса на живот на възлите.Защо нещо да се върти, ако никой мяма нужда от това?
      Последно редактирано от tna_bg; 20-01-09, 22:01. Причина: грешен цитат
      [IMG]http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg[/IMG]TLC LJ70 - първата любов

Коментар

До: ТЛК70 в режим на бавни, само на заден мост (L2 положение на лоста)? Приложение, д

Хи хи Сега да внеса ред в темата.
        Оригиналната раздатка на Говедото ТЛК BJ75 е без вакуми а с лост за включване на 4х4. Поведението и е същото каквото колегата mikluho описва с лека корекция, има и неутрална позиция:

Но винаги има но тази позиция която е написал бавни 4х2 е следствие на износване в раздатката след като я отворихме и ремонтирахме тази позиция изчезна.

Ако колегата подкара сериозно офф в гората и сам ще се убеди че е проблем като почне да "изтърва" предния мост и да става 4х2 на бавни.

Сега очаквам някой да ме обори но приемам само техническа информация от достоверен източник, сайт, инструкция, или нещо такова.
        Последно редактирано от Явор-Vromos.com; 20-01-09, 23:19.

Коментар

Няма кой да те обори.
          Такива бяха и моите съмнения.
          ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
            Хи хи Сега да внеса ред в темата.
            ........

Е хубава работа сега , ще се окаже че ми е строшена джипката.
            Мога само да добавя че никога до сега не ми е изключвал предният мост , дори и при големи натоварвания в режим бавни 4х4 .
            Обещавам някой хубав ден АКО ми се наложи да я разглобявам /раздатката/ задължително ще пиша.
            [SIZE=3][FONT=Arial Black][IMG]http://i199.photobucket.com/albums/aa290/BoomMudRacer/th11731.gif[/IMG]
            [SIZE=4]
            [/SIZE] [/FONT][/SIZE]

Коментар

Re: ТЛК70 в режим на бавни, само на заден мост (L2 положение на лоста)? Приложение, д

И на моята го има тоя 'режим', а предното никога не ми се е изключвало
              "Човекът е човек тогава, когато е на път!"

Коментар

До: Представяне на нашите Тойоти

Първоначално публикуван от сиско Преглед на мнение
                Шантава работа И за какво е необходимо бавни само на задния
                Има обяснение....явно

Коментар

До: Re: ТЛК70 в режим на бавни, само на заден мост (L2 положение на лоста)? Приложени

Първоначално публикуван от msi200 Преглед на мнение
                  Трябва да се обадите на Японците,че и те не го знаят тоя “режим“ та да почнат да го пишат като екстра
                  ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Първоначално публикуван от mikluho Преглед на мнение
                    Е хубава работа сега , ще се окаже че ми е строшена джипката.
                    Мога само да добавя че никога до сега не ми е изключвал предният мост , дори и при големи натоварвания в режим бавни 4х4 .
                    Обещавам някой хубав ден АКО ми се наложи да я разглобявам /раздатката/ задължително ще пиша.
                    Не е проблем моята я търкаляха така 1г. изключва само от яко друсане или скок иначе на товар не.

Първоначално публикуван от msi200 Преглед на мнение
                    Дай снимка на лоста, табелка или инструкция, ако не чети внимателно какво пиша!!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X