Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ за Тойота Хайлукс D4D

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помощ за Тойота Хайлукс D4D

Здравейте, колеги!
    Отдавна чета форума и благодарение на много от вашите мнения и писаниа ми предстои утре да стана щастлив притежател на тойота хайлукс. Та проблема ми сега е обслужването на колата. От много посоки бях посъветван да не се обръщам към сервиза на официалния представител, първо, заради бавната реакция, второ - заради цената, и не на последно място - заради некачественото обслужване. Така че, молбата ми е - кажете качествен сервиз или верен човек, на когото бих могъл да разчитам за истинско обслужване на колата. Благодаря предварително.
    Hyundai Santa Fe, 2.0 CRDi, 4WD, 2005
    Toyota HJ 60, 4.0 Diesel, 1983
    0886500886
    LZ2TDK

До: Помощ за Тойота Хайлукс D4D

ЧеститоСъс здраве да си е карашНо Първо иди да ти е обслужат застрахователитене че искам да те плаша http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=34131
    Пък после ще се намери и добър сервизИ внимавай с избора на застраховател понеже това е от голямо значениеПотърси във форума има доста писано при кой е най добре да се застрахова
    Още един път Честито и добре дошъл в клуб Тойота

Коментар

Благодаря, колега! Сега ще поровя и за това
      0886500886
      LZ2TDK

Коментар

Колега .... на изхода на Троян към Орешака има едно сервизче ... гуми, масла ... и т.н. Димо се казва момчето. Иди при него ... мисля ... ще ти свърши работа.
        Ако той има някакви ядове или въпроси по Хайлукса ... просто му кажи да звънне на CarTest.
        Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
          Колега .... на изхода на Троян към Орешака има едно сервизче ... гуми, масла ... и т.н. Димо се казва момчето. Иди при него ... мисля ... ще ти свърши работа.
          Ако той има някакви ядове или въпроси по Хайлукса ... просто му кажи да звънне на CarTest.
          Благодаря, но търся качествен сервиз и в София, ако имате нещо предвид.
          0886500886
          LZ2TDK

Коментар

Здравейте колеги, аз също съм от Троян и скоро си взех ТЛК 90 Д4Д и цялостното обслужване го направих в Габрово в сервиза на Тойота. Смяна на ремъци, ролки, филтри и диагностика им отне около 4-5 4аса. обаче предварително се бях обадил и си бях запазил час. За троянските майстори съм със смесени чувства, особенно ако се налага да се пипа по двигателя! Успех с джипчето.

Коментар

Първоначално публикуван от thunder Преглед на мнение
              Здравейте колеги, аз също съм от Троян и скоро си взех ТЛК 90 Д4Д и цялостното обслужване го направих в Габрово в сервиза на Тойота. Смяна на ремъци, ролки, филтри и диагностика им отне около 4-5 4аса. обаче предварително се бях обадил и си бях запазил час. За троянските майстори съм със смесени чувства, особенно ако се налага да се пипа по двигателя! Успех с джипчето.
              ще го имам предвид, благодаря, но ми се иска да го направя в София, където съм понастоящем, а отзивите за тукашния сервиз са страховити
              0886500886
              LZ2TDK

Коментар

Притежанието е вече факт, сега остава сервиз и други "дребни" плащания. Пак моля, ако знаете някой добър майстор в София, ще съм благодарен да получа инфо. От четенето тук разбрах, че Митко Фулдата е един от корифеите по отношение на тойота, но не мога да го открия, макар да имам някакъв телефон.
                Благодаря предварително.
                0886500886
                LZ2TDK

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X