Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Голям разход на гориво-TOYOTA HILUX 2.4TD

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Голям разход на гориво-TOYOTA HILUX 2.4TD

Здравейте Колеги Разхода на TOYOTA-та ми е около 15литра извън градско с около 90/100км/ч.Свети ми chek-а На таблото.Мотора ми е:2L-TE-EFFI дайте мнение това нормално ли е и ако има някой да даде разходнат норма на тоя джип ?

Благодаря предварително !

До: Голям разход на гориво-TOYOTA HILUX 2.4TD

Първоначално публикуван от munata_lom Преглед на мнение
    Свети ми chek-а На таблото.Мотора ми е:2L-TE-EFFI дайте мнение това нормално ли е и ако има някой да даде разходнат норма на тоя джип ?

Щом ти свети чекът иди при някой да го затвори, ще дадеш и някой лев за ремонт и предполагам ще се оправят нещата.
    Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Първоначално публикуван от munata_lom Преглед на мнение
      Здравейте Колеги Разхода на TOYOTA-та ми е около 15литра извън градско с около 90/100км/ч.Свети ми chek-а На таблото.Мотора ми е:2L-TE-EFFI дайте мнение това нормално ли е и ако има някой да даде разходнат норма на тоя джип ?

Mоята е със същия двигател и на дълго пада под 10/100 понякога. Градско - 12-13/100, но и от нафатата зависи.

Товара също е от значение, ако твоята е пикап и я натовариш с 700-800кг товар - разхода си расте съвсем закономерно.

Трябва ти кадърен сервиз, където да могат да направят диагностика на КОМПа (ЕСU) u на ЕFI което се управлява от компа.

Дано имаш компетентен сервиз наблизо.
      [COLOR=blue][COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][FONT=Arial Black]When you see DEATH staring in your eyes and you feel her cold breath on your face, don’t slam on the brakes – make a sharp turn…[/FONT] [/FONT][/COLOR]
      [/COLOR]

Коментар

Здравей колега моята е със същия мотор и е автоматик.Аз също съм неприятно изненадан от големият разход не съм я засичал точно но според мен на градско около 14-15л извън града при умерено каране 10-11л.Може би това е нормално за този автомобил.Иначе всичко друго е на ниво.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X