Обява

Свий
Няма добавени обяви.

мнение относно този джип 4-рънър

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: мнение относно този джип 4-рънър

Първоначално публикуван от huko Преглед на мнение
    1. само задно 2Н
    2. фул тайм 4Н
    3. парт тайм 4HLC
    4. бавни парт тайм 4LLC
    +/-5. блокаж на заден диф, който може да се ползва на т.3 и т.4 - това може да го има като копче

и ДА 4Н е фул тайм и може да го караш когато и както си искаш
    С една забележка, че не е уместно в случая да се ползва, в качеството на конкретно положение на раздатката термините "фултайм" и "парт тайм", защото е прието с тях да се обозначава вида на раздатъчната кутия... т.е. наличие на диференциал в нея и възможностите и...
    Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
    Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Днеска ще отида при продавача на джипа с лап топа и ще му покажа аз на него. IvanIvanovi мислиш ли че щом съм изчел почти четири пъти форума (включвам и темите вицове, лов и риболов,продава копува и др.) ще си позволя да ви занимавам с моите глупости. Просто има неща които не мога да рзбера и които трябва да ми се обяснят на достъпен език (както направи huko за което му лагодаря).

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
        С една забележка, че не е уместно в случая да се ползва, в качеството на конкретно положение на раздатката термините "фултайм" и "парт тайм", защото е прието с тях да се обозначава вида на раздатъчната кутия... т.е. наличие на диференциал в нея и възможностите и...
        Целта ми е колегата да разбере същността на нещата.

А за това дали е уместно - мисля, че на JEEP точно режимите са обозначени с тези термини
        Зима иде

Коментар

Първоначално публикуван от dorian Преглед на мнение
          Днеска ще отида при продавача на джипа с лап топа и ще му покажа аз на него. IvanIvanovi мислиш ли че щом съм изчел почти четири пъти форума (включвам и темите вицове, лов и риболов,продава копува и др.) ще си позволя да ви занимавам с моите глупости. Просто има неща които не мога да рзбера и които трябва да ми се обяснят на достъпен език (както направи huko за което му лагодаря).
          aз си мислех че с картинките ще е по-нагледно за суперселекта, ама нейсе

нема да се кОсиш, аз по 14 пъти чета някой теми и още нищо не съм разбрал освем, че на продавачи не трябва да вярваш!

Коментар

Наистина картинките много ми помогнаха(друго си е да го видиш нагледно).Благодаря

Коментар

Аз имам TOYOTA RUNNER3.0TD и съм много доволен.Двигатела е железен,можеби е най добрия на TOYOTA.Единствено турбото ми направи проблем.Никога не ми е загрявал от нормалното,но мисля да го продавам,не ми се иска но се налага.

Коментар

Първоначално публикуван от emo73 Преглед на мнение
                Аз имам TOYOTA RUNNER3.0TD и съм много доволен.Двигатела е железен,можеби е най добрия на TOYOTA.Единствено турбото ми направи проблем.Никога не ми е загрявал от нормалното,но мисля да го продавам,не ми се иска но се налага.

Пусни някоя снимка да видим джипката

Коментар

Ами джипката си е хубава, но след доста четене из форума разбрах че е добре да търся джип който да е фул тайм и за това си промених мнението.Ориентирал съм се към паджеро спорт(супер селект) ама още чета и се ограмотявам та не съм решил още.Гледам има много добри отзиви за ТЛК (особено 80) ама пусти пари се недостигат.

Коментар

Ами джипката си е хубава, но след доста четене из форума разбрах че е добре да търся джип който да е фул тайм и за това си промених мнението.Ориентирал съм се към паджеро спорт(супер селект) ама още чета и се ограмотявам та не съм решил още.Гледам има много добри отзиви за ТЛК (особено 80) ама пусти пари се недостигат.
                    не искам да те разочаровам, но Спорт май няма с фул тайм
                    Зима иде

Коментар

Паджеро Спорт има само Easy Select, т.е. парт тайм

Коментар

Между другото рънъра никак не е лоша машинка и като проходимост също но има една особеност, начина по които седиш вътре .малко са ниски седалките.Аз със моите 100...+килца седя малко като жаба. Багажника е огромен ама трудно достъпен заради задната врата.Ако си нисък ти трябват тухличкиИначе просвета на рънъра е по голям от на Паджерото в нормалните си изпълнения(Имам и двете).В Паджерото се седи по удобно определено и има лесен достъп до малкия багажник(къса база).Иначе и двете са ЯПОНСКИ коли

Коментар

БАТ РАДИ е много прав RUNNERA е перфектната машина,зависи за какво го използваш.Багажника наистина не е удобен.

Коментар

Абе ситуацията е сложна, аз колкото повече чета из форума толкова повече се чудя какво да правя. Май най добре ще е да поизчакам да събера още някой лев и да зема нещо по-добро като ТЛК 80. Ама ще продължавам да чета и може да ми бръмне нещо друго в главата (междувременно ще ви тормозя с моите въпроси)

Коментар

Абе ситуацията е сложна, аз колкото повече чета из форума толкова повече се чудя какво да правя. Май най добре ще е да поизчакам да събера още някой лев и да зема нещо по-добро като ТЛК 80.

Ей тва е истината,взимай ТЛК 80.

Ако искаш ела да покараш
                              Последно редактирано от Yaro; 17-11-11, 10:36.
                              ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Рънъра е добър на външен вид,даже е мазен.Цената му е малко висока но си струва дискусия.Имам обява в мобилето на 1/2 цена
                                Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X