Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся мнение от собственици на HILUX

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся мнение от собственици на HILUX

здравейте всички 4X4 манияци.От известно време ми харесва тойота хайлукс.Искам отзиви за този иначе много привлекателен автомобил.Благодаря ви

До: мнение от собственици на HILUX

Първоначално публикуван от сиско Преглед на мнение
    здравейте всички 4X4 манияци.От известно време ми харесва тойота хайлукс.Искам отзиви за този иначе много привлекателен автомобил.Благодаря ви
    Отзивите са положителни, весела Коледа

Коментар

твоя ли беше голямата тойота на 4X4 шумен

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
        Отзивите са положителни, весела Коледа
        +1
        Three witches watch three Swatch watches.
        Which witch watch which Swatch watch?

Коментар

съветват ме че 3.0 d4d е по добър избор от 2.5

Коментар

ей никой ли не ги кара тия тойоти в БГ никой не изтъкна една силна или слаба страна.

Коментар

ей никой ли не ги кара тия тойоти в БГ никой не изтъкна една силна или слаба страна.
              трябва да поуточниш въпроса , по-конкретно! с каква цел ще ползваш колата?
              иначе локуми да теглим и да лаем из форума може много.
              TЛК 80-4.2ТД
              ТЛК 73-2.4ТД
              ...................

Коментар

съветват ме че 3.0 d4d е по добър избор от 2.5
                Определено са прави в съветите, имам и двата модела, служебни, осезаема е разликата. Машинките са много приятни, но са си каручки, а 2.5 е и със скопен кон. Не може да отиде там, където ходят посестримите и и Л200, от мене толкоз. КОгато я купиш да почерпиш!
                Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Ще се ползва за семейна колица,за лов и риба,да си дръпна платформата на бъгито,да кача някой инструмент и така.Абе трябва ми ЗДРАВ,що годе проходим(не знам на какво е способен) и комфортен пикап.Продавам си паджерото и не съм фен на Митсу.За Наварата ме отказаха приятели,Форд(рейнджър) даже и името не ми харесва,а тази тойота ме кара да се лигавя като сина ми(на 3).Интересно ми е как е коректноста на дилърите относно гаранцията.Не ми се купуват части от гърция за моя сметка.Абе вси4ко около този пикап.Стабилен ли е при по висока скорост(140-150)?Колко гори(говорим за 3.0)?Просто мнение от практика,щото съм се начел на каталози и проспекти.
                  Последно редактирано от сиско; 20-12-08, 00:35.

Коментар

3 години работих за чужда фирма, имахме 6 бр. 2.4 д4д, когато се пазят са изключително здрави. Тези 6 бр. бяха подложени на жестока експлоатация от шофьор-идиоти, мисля че би било по-добре да ги бяха дали на някое училище да ги мачкат децата . Та основният им проблем бяха срещи с други предмети по пътя в рамките на месец-месец и половина Тикисим Пазарджик ги връщаха годни за употреба. Нямаха никакъв проблем с двигател и ходова част, за сметка на ламарините. Имах случай при който юберменшето(свръхчовек) се хванало за главата и казва, не може онези хора с някакъв сив фургон да се качат, а аз с тази скъпа кола да не мога . След това купиха и Ниви и Л200, не издържаха много, при същият начин на каране, тогава се разбра, че и колите имали трансмисии и двигатели. Та на въпроса слаб двигател и возията е една идея по-твърда, отколкото очакваш. Първото го няма при модела с двигател 3.0, ускорението е като на ТЛК. Второто срещу някой лев във Фулда също се решава. Подръжката в Тойота е скъпа, но другаде няма гаранция. Оня ден ми се случи да окопая една и когато я изкарах на заден корите под предната броня бяха загребали кал и се бяха обърнали. Ако мислиш, че съм ти бил полезен, дерзай!

ПП Чета си постът и виждам, че е писал почитател на Тойота...!
                    Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Да благодаря ти(най-полезния засега).Много приятели ме убеждават че няма смисъл да я взимам нова от тук,а по добре на 1-2 год от вън.Безмислено харчене на много пари за един печат.

Коментар

карал съм стария хайлукс до 2005год на 90000 км нямаше никакви проблеми спрямо двигател трансмисия окачване или каквото и да е друго,а не съм от хората които пазят коли(особено служебни) единствения недостатък лично за мен са слабите предни спирачки баща ми толкова му се накефи че от 4 дни е горд собственик на чисто нов хайлукс 2,5 D4D слаб или не този мотор според е по-добрия(това не е кола за състезания все пак)дилъра на тойота от които я купихме ми е личен приятел и той ми го препоръча пред 3 литровия след седмица ще споделя впечатления и от возията понеже още е с транзитки и не ми се кара така.
                        Прикачени файлове

Коментар

Да,говорим за това от снимката.Предните модели не ме интересуват.2.5 или 3.0

Коментар

Взе ли вече?

Коментар

От: Търся мнение от собственици на HILUX

Хайлукса е много добра машинка. Аз имам 3.0 автоматик, живея в Англия и го ползвам за работа. Много сум доволен!!! Аз лично препоручвам 3.0

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X