здравейте всички 4X4 манияци.От известно време ми харесва тойота хайлукс.Искам отзиви за този иначе много привлекателен автомобил.Благодаря ви
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Търся мнение от собственици на HILUX
Свий
X
-
До: мнение от собственици на HILUX
Първоначално публикуван от сиско Преглед на мнениездравейте всички 4X4 манияци.От известно време ми харесва тойота хайлукс.Искам отзиви за този иначе много привлекателен автомобил.Благодаря ви
-
Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнениеОтзивите са положителни, весела КоледаThree witches watch three Swatch watches.
Which witch watch which Swatch watch?
Коментар
-
Първоначално публикуван от сиско Преглед на мнениеей никой ли не ги кара тия тойоти в БГникой не изтъкна една силна или слаба страна.
иначе локуми да теглим и да лаем из форума може много.TЛК 80-4.2ТД
ТЛК 73-2.4ТД
...................
Коментар
-
Първоначално публикуван от сиско Преглед на мнениесъветват ме че 3.0 d4d е по добър избор от 2.5Най обичам да ми обясняват как няма да стане!
Коментар
-
Ще се ползва за семейна колица,за лов и риба,да си дръпна платформата на бъгито,да кача някой инструмент и така.Абе трябва ми ЗДРАВ,що годе проходим(не знам на какво е способен) и комфортен пикап.Продавам си паджерото и не съм фен на Митсу.За Наварата ме отказаха приятели,Форд(рейнджър) даже и името не ми харесва,а тази тойота ме кара да се лигавя като сина ми(на 3).Интересно ми е как е коректноста на дилърите относно гаранцията.Не ми се купуват части от гърция за моя сметка.Абе вси4ко около този пикап.Стабилен ли е при по висока скорост(140-150)?Колко гори(говорим за 3.0)?Просто мнение от практика,щото съм се начел на каталози и проспекти.Последно редактирано от сиско; 20-12-08, 00:35.
Коментар
-
3 години работих за чужда фирма, имахме 6 бр. 2.4 д4д, когато се пазят са изключително здрави. Тези 6 бр. бяха подложени на жестока експлоатация от шофьор-идиоти, мисля че би било по-добре да ги бяха дали на някое училище да ги мачкат децата. Та основният им проблем бяха срещи с други предмети по пътя
в рамките на месец-месец и половина Тикисим Пазарджик ги връщаха годни за употреба. Нямаха никакъв проблем с двигател и ходова част, за сметка на ламарините. Имах случай при който юберменшето(свръхчовек) се хванало за главата и казва, не може онези хора с някакъв сив фургон да се качат, а аз с тази скъпа кола да не мога
. След това купиха и Ниви и Л200, не издържаха много, при същият начин на каране, тогава се разбра, че и колите имали трансмисии и двигатели. Та на въпроса слаб двигател и возията е една идея по-твърда, отколкото очакваш. Първото го няма при модела с двигател 3.0, ускорението е като на ТЛК. Второто срещу някой лев във Фулда също се решава. Подръжката в Тойота е скъпа, но другаде няма гаранция. Оня ден ми се случи да окопая една и когато я изкарах на заден корите под предната броня бяха загребали кал и се бяха обърнали. Ако мислиш, че съм ти бил полезен, дерзай!
ПП Чета си постът и виждам, че е писал почитател на Тойота...!
Най обичам да ми обясняват как няма да стане!
Коментар
-
карал съм стария хайлукс до 2005год на 90000 км нямаше никакви проблеми спрямо двигател трансмисия окачване или каквото и да е друго,а не съм от хората които пазят коли(особено служебни) единствения недостатък лично за мен са слабите предни спирачкибаща ми толкова му се накефи че от 4 дни е горд собственик на чисто нов хайлукс 2,5 D4D слаб или не този мотор според е по-добрия(това не е кола за състезания все пак)дилъра на тойота от които я купихме ми е личен приятел и той ми го препоръча пред 3 литровия
след седмица ще споделя впечатления и от возията понеже още е с транзитки и не ми се кара така.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар