Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Когато резервната гума е по-малка от останалите. Последствия

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Когато резервната гума е по-малка от останалите. Последствия

На ТЛК 80 съм сменил четирите щатни 31' с 33,но резервната е 31'.Ако се наложи смяна поради спукване(недай си боже) на една от "големите" и се ползва щатната гума ще има ли незабавни последствия за дифа при положение,че 80-ката е фултайм 4 уил драйв.Благодаря за отговора.

До: Различни гуми

Незабавни - не. Но карай бавно до гумаджийницата. Аз бих си поставил горна граница 60км/ч. Диференциалите не обичат продължителна работа между осите с висока скорост.

Коментар

не бой се ,аз издаяних 200км със скорост 120-130км/ч с различни гуми! но все пак се придържай към съвета на колегата и не повтаряй моята грешка! На 80-ката съм на 35-ци а резервната ми е 33-ка(да не се налага само) ...едно време ,като купих 73-ката,хитреца ми я пробута с различни гуми(при тива галошки),та насмалко да бера ядове,но човек не се ражда научен ,за това са грешките и приятелите!
      TЛК 80-4.2ТД
      ТЛК 73-2.4ТД
      ...................

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
        Незабавни - не. Но карай бавно до гумаджийницата. Аз бих си поставил горна граница 60км/ч. Диференциалите не обичат продължителна работа между осите с висока скорост.
        10X

Коментар

Първоначално публикуван от veilside Преглед на мнение
          не бой се ,аз издаяних 200км със скорост 120-130км/ч с различни гуми! но все пак се придържай към съвета на колегата и не повтаряй моята грешка! На 80-ката съм на 35-ци а резервната ми е 33-ка(да не се налага само) ...едно време ,като купих 73-ката,хитреца ми я пробута с различни гуми(при тива галошки),та насмалко да бера ядове,но човек не се ражда научен ,за това са грешките и приятелите!
          Не е ли ПАРТ-ТАЙМ 73 ката??

Коментар

Първоначално публикуван от tuni Преглед на мнение
            Не е ли ПАРТ-ТАЙМ 73 ката??
            ми дааааа,парт тайм е ,ама аз карах и на двойно.....бая пукаше,ама корава излезе 8 години немам ядове с нея ,само дето поизгни и иска грижи
            TЛК 80-4.2ТД
            ТЛК 73-2.4ТД
            ...................

Коментар

Ама ти си поне печен човек,освен това бачкаш из Острова,как е било възможно да ти"пробутат"различни гуми,нали има МОТ и това-онова или просто цената си е заслужавала"хитруването"на ингилиза.Аз моите бракми ги взех в такова състояние,че половината завистници изтръпнаха само от визията им-и сега си "светят" като коледни елхи като ги измия.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X