Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съединител за рънър

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Съединител за рънър

Колеги търся читав магазин за части на Тойота.Не мога да намеря феродов диск за съединителя на рънър 2.4 турбодизел.В Ямбол е доста трудно да си поръчаш нещо за Тойота.Вчера чаках половин час в един от най престижните ни магазини за авточасти няма да го назовавам и се опитваха да ме убедят че тойотата ми е само рънър после че е бензинова или 2.5 тд и тъй нататък накрая ми казаха че мога да се сдобия със заветната част срещу скромната сума от 280 лв.Писна ми от изненади ако някой колега може нека помогне ще съм много благодарен.
    Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
    На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
    Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!

До: Съединител за рънър

КСД оод - софия
    02/962 13 36 или 02/962 12 25
    Зависи на кой служител попаднеш ще ти свършат добра работа. Мисля че е хубаво и някой друг лагер да смениш, защото протичат питай ги най-добре
    иначе ако си уговориш съединителя, мога да ти помогна с доставката. ама най-вероятно и те могат...

Коментар

Първоначално публикуван от bliss-stick Преглед на мнение
      КСД оод - софия
      02/962 13 36 или 02/962 12 25
      Зависи на кой служител попаднеш ще ти свършат добра работа. Мисля че е хубаво и някой друг лагер да смениш, защото протичат питай ги най-добре
      иначе ако си уговориш съединителя, мога да ти помогна с доставката. ама най-вероятно и те могат...
      Благодаря колега ще им се обадя утре
      На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!

Коментар

Ако не се справиш просто ела в гр.Стара Загора - 90км.от твоя град и ще си тръгнеш с нов акс.лагер и фер.диск!...Скоро сменях и аз.Успех.

Коментар

не е само аксиалния за жалост. трябва и този на К. Вал и има още един май...
          обикновенно протичат, поне при мене. Така че ако можеш ги смени ...

Коментар

Колега кой е другия лагер освен на коляновия вал и защо протичат

Коментар

този на коляновия е май само семеринг (като на москвича) , другия беше един малък който е на опашката. Абе това го правих в сервиз покрай още сто неща и малко съм позабравил щото имах списък за един плик подобни боклуци. Най-добре е като отвориш кутията да се огледаш добре. И семеринга и лагерчето не бяха сериозна сума ...

Коментар

Благодаря колега колата утре влиза в сервиза и ще погледна кутията

Коментар

Ето,поради тази причина моя започна да приплъзва!Но го смених светкавично с нов защото при всички случаи при още молко каране в това състояние щях да се одрусам с още.......пари!
                  Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X