Обява

Свий
Няма добавени обяви.

HiLux, 4Runner или друго? Koe 4х4 е с максимален товарен обем?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: HiLux, 4Runner или друго? Koe 4х4 е с максимален товарен обем?

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
    Може и Нисан, да. Искам нещо старо, кораво и работно. Без излишни неща, да събира и съответо да не е скъпо. Може и от 80-те да е дори, но да е надежно. Тойота-та ми е по-позната, за Нисан само съм слушал, но също изглеждат много корави и здрави. Не искам да влагам огромни суми, колкото се може по-малко, даже. Окачване например да мога да сменя, или друго нещо в този диапазон. Гумите са скъпи, а не се продават много машини с добри гуми, разбирай МТ/Р . Освен това аз трябва да продам/заменя моята тойота, и от там се насочих към тойота. Падаща задна врата също е за препоръчване, та от там към рънър-а. Този златния е само пример, то му личи, че е "странен'. Този път не ми се бърза, та ще потърся нещо интересно. Мога да купя един Класик или още 1 диско 1, но нещо по-голямо и надежно ме влече повече. Нисан обаче, от най-големите май няма да намеря за малко пари, пък нямам идея за цените на частите. 100% трябва да е нещо запазено. Май няма такову джувотну
    AKO не те притеснява десния волан 10к лв на този нисък паунд може да стигнат за нещо много прилично. Ето 2 примера. NAVARA 1999 2.5D и PATROL 2000 2.8D
    Прикачени файлове
    [COLOR=blue][COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][FONT=Arial Black]When you see DEATH staring in your eyes and you feel her cold breath on your face, don’t slam on the brakes – make a sharp turn…[/FONT] [/FONT][/COLOR]
    [/COLOR]

Коментар

Първоначално публикуван от 5-ракиев Преглед на мнение
      Насов,днес като се разхождахме с "пинчера" пак го видях, и се сетих за теб и това което ти каза Ярослав.
      Звънни да ти дам целия номер,(може и на лични) скоро го внесоха отдолу още не си е маркирал територията (няма течове).
      Снимките са гадни но ебаси дъжда валеше тогава.

п.п. ... ако съм в нарушение,моля поста ми да бъде изтрит.
      Това колко струва? Интересно е много и е добър варянт, наистина със 4" лифт. Аз обаче трябва да продам тойотата 1-во, или бартер, че нямам място за 3 машини.

Десен волан не!

Коментар

"4рънър",има невероятно голям обем в багажния отсег!Имайки в предвид,че съществува още една опция за удължаване на багажното пространство /капака/ - просто няма какво да се говори!Пикапа - по скоро е създаден за товарене на селскостопанска продукция!..Иначе ако е за гъзария....вярвайте ми много ме кефи!!!

Коментар

Нисана е също добър вариант но не мисля , че като комфорт на водача е по добър . По изправен си , но си по свит (може би заради широката конзола м-у седялките) Но все пак е важно ТИ как се чувстваш , а не ние ..
          ‎По 2 литра са само млякото и сока !
          WJ 4.7

Коментар

Виж Нисана на Yaro , може да ти свърши работа , а има и екстри.
            WJ 4.7

Коментар

A някой може ли да ми каже размерите на задната врата на Дифендър? На дупката по-скоро. Благодаря.

Коментар

Хай Лукс Сърф и 4Рънър си е едно и също животно.

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
                  A някой може ли да ми каже размерите на задната врата на Дифендър? На дупката по-скоро. Благодаря.
                  Широка е 90цм. по спомен. За височината не мога сега, щото са им свалени таваните.
                  Сега се връщам от Англия с Рънър. Със сгънати седалки бях натоварил преден и заден мост от Дифендър и кутия с раздатка по средата. Между тях имаше още 4 джанти, 3 джека, лебедка-11000, цяло окачване за Дифендър(барабар с щангите) Много други дребни авточасти(все железни) и на двама човека багажа. Естественно беше на тампони. Дойде на ход и нищо и няма. Корава гад, мамка и.
                  За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Джековете продаваш ли ги ?
                    Извинявам се за спама
                    WJ 4.7

Коментар

Съжалявам, поръчка от приятели.
                      За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Аз съм за 4рънъра той ми е магарето така да се каже.Страхотна колица е много обем и килограмчета носи.От всичките джипчета които имам тя ме кефи най много.Диското е високо но късо с него транспортираме варели с течности.А останалите са представителните нови паркетници с които ходя на работа За 10 лв. спокойно можеш да си купиш магаренце 4рънър но гледай да е 3-ка.
                        Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
                        На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
                        Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X