Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Къде ми е проблема на рънърчето

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Къде ми е проблема на рънърчето

Здравейте колеги имам проблем с рънърчето което си купих скоро.А дали е проблем ще кажете вие.При ускоряване оборотомера се вдига а километража се забавя.Моите съмнения са за съединителя.Но може и да е слабото моторче което е 2-LT.Възможно ли е да е турбото
    Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
    На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
    Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!

До: Къде ми е проблема на рънърчето

Айде пак на боб...Това на място ли,на скорост ли...Колко се "вдига",после пада ли...Колега,моля малко по-сериозно.В смисъл,задайте си правилно въпроса,за да получите правилен(надявам се) отговор.Иначе е аборт по телефона...
    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

А моторът реално реве ли или само оборотомерът отчита покачване. Буксуващ съединител трудно може да се обърка. Но верно по описанието малко трудно става ясно за какво иде реч.

Коментар

Първоначално публикуван от Stuntman_Mike Преглед на мнение
        А моторът реално реве ли или само оборотомерът отчита покачване. Буксуващ съединител трудно може да се обърка. Но верно по описанието малко трудно става ясно за какво иде реч.
        Мотора реве обороти вдига километри не.Извинявайте за описанието
        На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
          Айде пак на боб...Това на място ли,на скорост ли...Колко се "вдига",после пада ли...Колега,моля малко по-сериозно.В смисъл,задайте си правилно въпроса,за да получите правилен(надявам се) отговор.Иначе е аборт по телефона...
          Колега на място не бих развил ускорение получава се при смачкване на газта.Като първоначално оборотомера изпреварва километража апосле се оправя.

Коментар

Първоначално публикуван от scorpion1972 Преглед на мнение
            Като първоначално оборотомера изпреварва километража апосле се оправя.
            Давам една бира с мезе за да го видя туй чудо ... как километража изпреварва обортомера (после) ....
            Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Ямбол толкова ли се е уголемил. Моите спомени са от 1976-78. Не беше много голям.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                Ямбол толкова ли се е уголемил. Моите спомени са от 1976-78. Не беше много голям.
                Не!!! Смалява се!
                Ама .... проблема в случая е другаде ....
                Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Колега на място не бих развил ускорение получава се при смачкване на газта.Като първоначално оборотомера изпреварва километража апосле се оправя.
                  Явно няма да се разберем.Ама ,дай да опитаме нещо.Карай с постоянна скорост от примерно 50 км/ч.На последната предавка,която имаш.Там 4-та,5-та...С равна газ.След това подай рязко газ и задръж педала до долу.Ако тогава се получава това,което описваш,обортите да тръгнат рязко нагоре,а скороста-не,или малко,все едно е автоматик,значи ти бубксува съединителя и трябва бързичко да влизаш в бокса преди да са станали по-големи бели.

Коментар

е нормално е да му трябва повече мощност за да отлепи и после като се засили тухлата да се успокои малко. особенно ако си с 2,5 дизел. Моя е 3,0 и съм убеден че и той така прави. Съединителят е на 1000 км....
                    яяя аз да не пиша много да не литне и мойта джипка в една неприятна тема ...
                    иначе си направи експеримент
                    Горе в ляво ти е уреда за налягане на маслото. Настъпи колата на място на около 2000 оборота и стрелката ще застане на средата. в движение обаче трябва да я напържиш на около 3000 за да застане налягането в средата. тва всичкото докато го правиш си гледай и пътя !! да не бутнеш нещо ...пробвано е
                    или накратко... тъй или иначе не ти пречи на тоя момент. Карай си каруцата и не се занимавай със щуротии докато не падне нещо
                    Последно редактирано от bliss-stick; 09-12-08, 23:08.

Коментар

А.. Да не е автоматик

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
                        Давам една бира с мезе за да го видя туй чудо ... как километража изпреварва обортомера (после) ....
                        Бреиииии и в нашия град имало разбиратели.Първо не съм казал че километража изпреварва оборотомера после.Второ най малко пък от теб чакам акъл защото в твоето сервизче ти сърбах попарата когато смени здрава ламбда сонда на бавареца ми а се оказа дюза.Не се напъвай много а мисли с главата си .

Коментар

Явно няма да се разберем.Ама ,дай да опитаме нещо.Карай с постоянна скорост от примерно 50 км/ч.На последната предавка,която имаш.Там 4-та,5-та...С равна газ.След това подай рязко газ и задръж педала до долу.Ако тогава се получава това,което описваш,обортите да тръгнат рязко нагоре,а скороста-не,или малко,все едно е автоматик,значи ти бубксува съединителя и трябва бързичко да влизаш в бокса преди да са станали по-големи бели.
                          Колега моля те да ми обясниш какви по големи бели ще станат . Защото днес ходих в сервиз и там ми казаха че няма проблем да карам докато спре колата.

Коментар

Колега моля те да ми обясниш какви по големи бели ще станат . Защото днес ходих в сервиз и там ми казаха че няма проблем да карам докато спре колата.
                            Веднага ти казвам.Ще изяде маховика и ще трябва да го сменяш и него.А ако не го смениш,новият съединител ще приплъзва веднага след смяната.Ако въобще зацепи...
                            В повечето случаи,на постоянно приплъзващ съединител се покачва температурата във и около него.В резулат де що има грес се разтича и обикновено първо заминава амреажния лагер,чупи се и поломва всичко вътре...после е ред на семерингите на кутията...

Коментар

Веднага ти казвам.Ще изяде маховика и ще трябва да го сменяш и него.А ако не го смениш,новият съединител ще приплъзва веднага след смяната.Ако въобще зацепи...
                              В повечето случаи,на постоянно приплъзващ съединител се покачва температурата във и около него.В резулат де що има грес се разтича и обикновено първо заминава амреажния лагер,чупи се и поломва всичко вътре...после е ред на семерингите на кутията...
                              еееееее.....много черногледство,не е чак толкова страшно да ти забуксува съединителя,трябва да е някой много убит ......й (шофьр) та да стигне до там
                              TЛК 80-4.2ТД
                              ТЛК 73-2.4ТД
                              ...................

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X