Търся ляв фар за Toyota Runner 95год.Може ли някой да ми каже от къде мога да закупя нов или втора употреба.Благодаря предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Фар за Toyota Runner 95год.
Свий
X
-
До: Фар за Toyota Runner 95год.
Първоначално публикуван от emo73 Преглед на мнениеМоля модератора да затвори темата.
И аз търся, ти намери ли си ? Ако си намерил, кажи от къде .
Коментар
-
Първоначално публикуван от emo73 Преглед на мнениеГалин Герчев от Варна скоро ще разглобява цяла TOYOTA RUNNER на части.Обърни се към него.Той е колега от форума.
Благодаря предварително
Коментар
-
Байчета тва много дефицитна стока ше ми дойде.
И на мен ми трябва фар ама десен (не знам дали има значение)
За мойта на пръв поглед стават и от някои ТЛК.
Някой ако знае да помага
0878271621 Милен
Мойта по документи се води 96година, но тая с по-заоблените фарове изглежда по-нова май?Tundra 2011 4X4
RAV4 2009 4X4
Коментар
-
Първоначално публикуван от razgele Преглед на мнениеБайчета тва много дефицитна стока ше ми дойде.
И на мен ми трябва фар ама десен (не знам дали има значение)
За мойта на пръв поглед стават и от някои ТЛК.
Някой ако знае да помага
0878271621 Милен
Мойта по документи се води 96година, но тая с по-заоблените фарове изглежда по-нова май?
Успех колега!...
Коментар
-
Първоначално публикуван от razgele Преглед на мнениеБайчета тва много дефицитна стока ше ми дойде.в първя магазин на "Хела" по размер и после ако трябва малко с телподаващото и флакса
мисля, че е решение
0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнениеИзказвам се неподготвен, но формата е като на "фероца","чероки","селика","силва" ....и т.н.в първя магазин на "Хела" по размер и после ако трябва малко с телподаващото и флакса
мисля, че е решение
Коментар
-
Първоначално публикуван от Stank Преглед на мнениеЦената на нов фар в "TOYOTA" е 135лв - просто за информация .
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар