Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Toyota Land Cruiser - автомобил за пътешествие?
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
До: Toyota Land Cruiser - автомобил за пътешествие?
Първоначално публикуван от Andro_Pajero Преглед на мнениеСпоред мен като база е перфектен.
Ама, в крайна сметка е важно двигател, трансмисия и окачване да се прегледат и оправят. Другото е до външен вид, и може и с вестници.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Andro_Pajero Преглед на мнениеСпоред мен като база е перфектен.
имаш предвид перфектен от гледна точка на това какво се вижда на снимките или по принцип?www.roadsofasia.net
Коментар
-
На снимките не се вижда нищо обезпокоително, освен поизгнили ламарини, които нямат никакво отношение към вашите цели, тоест може да се кара и така.
Но трябва да се прегледа окачване, трансмисия и двигател, задължително.
Шасито ми се вижда читаво, въпреки че е ръждясало, а важното е то. Не видях гнило по шасито на нито една от снимките, а само ръжда.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Иван Алексиев Преглед на мнениеКолеги каквото и да изберете освен да го карате трябва да го познавате и до последното винтче. Поне един от вас да участва активно в техническата подготовка на автомобила. Иначе рискувате за някакъв елементарен глупав проблем да закъсате буквално безпричинно. Няма нищо лошо в идеята да се изостави автомобила при нужда. Това може даже да ви улесни при определена ситуация но не забравяите ,че трябва вие да изоставите джипа когато решите ,а не той вас да изостави например на няколко стотин километра от населено място. Бих тръгнал и с най голямата бракма стига да я познавам технически и да имам до себе си достатъчно технически подготвен партньр някой неща просто е прекалено трудно да отремонтираш сам в полеви условия налага се и да се разделяте като някои седи при колата,а друг отскача да близката "железария" и двамата е добре да знаете какво правите. Според мен при избора на джип за вашите цели изцяло трябва да се ръководите от масовото разпространение на марката и модела в региона (съответно достъпност на части). Помислете и върху варианта за смяна на превозното средство по време на пътуване с такова подходящо за региона. Познавам хора които спретнаха не лошо пътуване през Турция, Мала Азия, част от Северна и Източна Африка до Малайзия кото няколко пъти сменяха колите с закупени бракми в съответните страни, съответно части от маршрута минаваха с местния транспорт и кораб дори на стоп.
Двамата, с другия Радо, все пак се надяваме сме достатъчно сръчни и с ваша помощ ще успеем да подготвим този или някой друг автомобил за пътуването.www.roadsofasia.net
Коментар
-
Добра база като модел.
Нека специалистите да се изкажат.
Аз виждам уморено щатно окачване, сменяни амортисьори.
От снимките не личи ДВГ и диференциали да имат течове.
Ръждата е като от крайморска улица , но нали тя е добре дошла.
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеЗа теб е перфектен, понеже железата, дето имат нужда от правене, можеш да си ги оправиш сам. Иначе става.... мамата.
Ама, в крайна сметка е важно двигател, трансмисия и окачване да се прегледат и оправят. Другото е до външен вид, и може и с вестници.
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеНа снимките не се вижда нищо обезпокоително, освен поизгнили ламарини, които нямат никакво отношение към вашите цели, тоест може да се кара и така.
Но трябва да се прегледа окачване, трансмисия и двигател, задължително.
Шасито ми се вижда читаво, въпреки че е ръждясало, а важното е то. Не видях гнило по шасито на нито една от снимките, а само ръжда.
Дали си заслужава да се хванем след няколо дена и да отидем да вземем този автомобил.
Намира се в Франкфурт и цената е около 2500 Е.www.roadsofasia.net
Коментар
-
Първоначално публикуван от rumbata Преглед на мнениеДобра база като модел.
Нека специалистите да се изкажат.
Аз виждам уморено щатно окачване, сменяни амортисьори.
От снимките не личи ДВГ и диференциали да имат течове.
Ръждата е като от крайморска улица , но нали тя е добре дошла.
Щях да ти звъня , но след като си видял снимките
Колкото до ръждата , по-подходящо ръждясал автомобил не може и да се мечтаемwww.roadsofasia.net
Коментар
-
Аз не видях нищо обезпокоително. Цената сигурно е добра. Вероятно го продават заради лошия външен вид.
Окачване така или иначе ще сменяте, така че това не влиза в сметките с недостатъци.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар