Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Toyota Land Cruiser - автомобил за пътешествие?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Toyota Land Cruiser - автомобил за пътешесвие ?

Първоначално публикуван от roadsofasia Преглед на мнение
    Мухата засега бръмчи само в твоята и на Димо/kro/ главата, мойе би трябва да яа пуснете де полети наволя .

Къде мога да видя 73-ката?

В София - където кажеш.

0888978188 Румен

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
      ...А какво те притеснява дизела при минус 15? Ако всичко си му е в ред, разбирай подгревни свещи, дюзи и компресия, си пали безгрижно.
      Спарки, Андро имаше предвид работа на дизела при по-рядък въздух...

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
        Хмъ! Виж за това не съм се замислял. Наистина ли има такъв проблем (в смисъл, то е ясно че има, но чак толкова ли е сериозен)?
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

До: Toyota Land Cruiser - автомобил за пътешествие?

При това положение търсете здраво и евтино.
          Освен Патрул 160, 3.3Д или ТЛК 60, 4.0(т)Д, друго не се сещам...
          Модела за който говориш предполагам е нещо такова:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:!!nUlGHgBG0~$(KGrHgoOKkYEjlLmY4pPBJF(EZCiww~~_27.jpg
Прегледи:1
Размер:53.3 КБ
ID:5077424

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:40_24.jpg
Прегледи:1
Размер:18.1 КБ
ID:5077425

Трябва ли да ме притеснява ако автомобила е на 300000 - 350000 км. ?
          По-скоро се чудя, дали някой не може да се похвали с автомобил на такива километри , без особени проблеми?
          www.roadsofasia.net

Коментар

Първоначално публикуван от roadsofasia Преглед на мнение
            Модела за който говориш предполагам е нещо такова...
            Трябва ли да ме притеснява ако автомобила е на 300000 - 350000 км. ?
            По-скоро се чудя, дали някой не може да се похвали с автомобил на такива километри , без особени проблеми?
            Точно тези.
            Значи, няма кола, която да вземеш от пазара и да тръгнеш с нея.
            Тоест, има, но не и за тези пари.
            Дори не говоря за тунинговане, но след покупка е задължителна щателната проверка на всички агрегати плюс целия drivetrain - трансмисия, мостове, окачване.

Иначе всичко е много относително. Тези модели се тачат със супер здрави двигатели и механика, но не и при всякакви условия и експлоатация. За добре гледан екземпляр 350.000км са нищо.

Коментар

Като помисля десет хиляди за джип не е чак толкова лошо.Във форума се продават в момента две седемдесятки за по 6-8000лв.И двете са след ремонт.Добавя 2000 за окачване,купува си икона да го пази и тръгва

Коментар

Точно тези.
                Значи, няма кола, която да вземеш от пазара и да тръгнеш с нея.
                Тоест, има, но не и за тези пари.
                Дори не говоря за тунинговане, но след покупка е задължителна щателната проверка на всички агрегати плюс целия drivetrain - трансмисия, мостове, окачване.

Иначе всичко е много относително. Тези модели се тачат със супер здрави двигатели и механика, но не и при всякакви условия и експлоатация. За добре гледан екземпляр 350.000км са нищо.
                Това е добър напредък, добре е да знаем поне какво търсим.

Иначе ни е доста сложно да намерим правилната комбинация между цена, изисквания и качество. Именно поради това търсим мнение тук.
                www.roadsofasia.net

Коментар

Има ли реално проблем при по-голяма надморска височина, пътя ни минава през доста високи места?
                  www.roadsofasia.net

Коментар

Първоначално публикуван от ВладиЧ Преглед на мнение
                    Стих се и още нещо. Дано да съм Ви от полза. Този маршрут изисква знаенето на английски и руски език. А в Китай китайски. Изобщо най-големи проблеми ще имате там, защото всичко е по китайски.
                    Ще разчитаме на руски и англииски, китайски за съжаление не знаем
                    www.roadsofasia.net

Коментар

Първоначално публикуван от ВладиЧ Преглед на мнение
                      През опасни места ще минете! Колата задължително трябва да е с дълга база за багажа и да може да се спи в нея. Освен това, задължително предвидете защити за стъклата , броните, фаровете и стоповете. На някои места бензина, или дизела ще е много евтин, но на някои места по 600-800 км няма да има бензиностанции и горивото ще е с много лошо качество. Това предполага запаси в туби. С някои от изброените от Вас държави сигурно ще имате доста проблеми с визите, а в Китай е възможно, изобщо да не ви пуснат да влезете без китайски номер на колата и китайска книжка на шофьора. В Непал и Индия движението е ляво и това трябва да се има в предвид.
                      И изобщо на такова пътешествие основните проблеми и опасности няма да са свързани чак толкова с техническото състояние на колата. Просто сте избрали опасна част на света. Макар, че естествено не може да се тръгне на такова пътешествие с някой тотален гроб.
                      Успех в начинанието!
                      Не сме обиколили всички посолства още, наъ-малкото за три дърйави трябва да ходим до Истанбул, тук просто нямат посолства. Но в китайското питахме и казаха че няма да имаме проблем, ще видим?!
                      www.roadsofasia.net

Коментар

Мисля,че едно дълго G със печка би се справило но пусти му бюджет не стига

Коментар

Първоначално публикуван от gena Преглед на мнение
                          Мисля,че едно дълго G със печка би се справило но пусти му бюджет не стига
                          Проблема е май и с частите. Ако не дай Боже нещо се счупи, май из тоя район за японски возила по-лесно се намират чаркове.
                          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Проблема е май и с частите. Ако не дай Боже нещо се счупи, май из тоя район за японски возила по-лесно се намират чаркове.
                            То ако е диф.или раздатка май е все едно за какво ще търсиш.А и писах,че би се справило според мен.

Коментар

Първоначално публикуван от gena Преглед на мнение
                              То ако е диф.или раздатка май е все едно за какво ще търсиш
                              В България - да.

Арабелите обаче карат доволно количество тойоти например. За Китай - не знам.

Коментар

В България - да.

Арабелите обаче карат доволно количество тойоти например. За Китай - не знам.
                                Извиняваи сега погледнах откъде ще се минава.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X