Обява

Свий
Няма добавени обяви.

TLC RJ70-Въпрос за 4H и ....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• TLC RJ70-Въпрос за 4H и ....

Търсих доста из форума, но не намерих нищо за режимите на 4X4 на TLC RJ70 и по-конкретно за копчето на таблото(какво и как точно прави) и също, ако от лоста се превключи на 4L, без да е натиснат бутона само на заден мост с бавни ли е, или предния мост работи? Тъй като ми предстой покупка на въпросния джип също искам да попитам има една тръба перпендикулярно на шасито, точно на извиката над задния диф., та въпросната тръба е изгнила по средата като шасито е в добро състояние. Това поправимо ли е и главна част от упората на шасито ли е? Ако нещо съм се изразил неправилно моля да ме извините новобранец съм Благодяря.
    [email]imperial_eagle87@abv.bg[/email]

До: TLC RJ70-Въпрос за 4H и ....

Не си търсил достатъчно.
    Копчето включва предния мост. Ако не е включено и си на L, ще си караш на бавни само на задно. Тая тръба дето е изгнила си е част от рамата. Заварена е. По принцип няма непоправими неща. Всичко е въпрос на цена. Имай предвид че тръбата е с дебелината на рамата и много се съмнявам да няма ръжда другаде. Повечето търговци боядисват рамата, но на места изтърват. Вдигнете на подемник и огледаите добре колата.
    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
      Не си търсил достатъчно.
      Копчето включва предния мост. Ако не е включено и си на L, ще си караш на бавни само на задно. Тая тръба дето е изгнила си е част от рамата. Заварена е. По принцип няма непоправими неща. Всичко е въпрос на цена. Имай предвид че тръбата е с дебелината на рамата и много се съмнявам да няма ръжда другаде. Повечето търговци боядисват рамата, но на места изтърват. Вдигнете на подемник и огледаите добре колата.

Ако си на L са включени и двата моста,независимо от положението на бутона.Копчето включва предния мост(чрез вакуум)когато си на бързи(положение H на малкия лост).
      ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Има ли някой от Габрово, който би ми помогнал с техническите си знания на по-обстоен оглед на въпросната Toyota http://www.mobile.bg/pcgi/main.cgi?t...103&f1=details
        [email]imperial_eagle87@abv.bg[/email]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X