здравейте, имам възможност да закупя от чужбина тази тойота от снимките.Знам само , че е бензин, с повреден съединител и не е палена 5 години, но пък е стояла на сухо. Ако имате информация за джипа ще съм много радостен да я споделите.Колко ли би струвал такъв екземпляр в България, ако реша да го продам в бъдеще??
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
КАКЪВ Е ТОЧНО МОДЕЛА BJ, FJq 40 или 42
Свий
X
-
До: КАКЪВ Е ТОЧНО МОДЕЛА BJ, FJq 40 или 42
За колко би ми го продал в това състояние. Дай телефон или ми се обади на 0889 215 276"...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
-
за продаване не съм мислил,но в България ще дойде на около 6000лв с транспорта.Доколкото съм чул има интерес към тези автомобили, а почти не се намират в много добро състояние - без ръжда,какъвто е този екземпляр,още повече е от последните произведени 1985 г.
Дали си заслужава тези пари???
Коментар
-
Като го гледам и по това което си написал, аз не бих ги дал
. Търсят се от двама. От Благо и от мен. Благооо, къде си?
"...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
А, трима сме били. Като те знам ще вкараш още 50 в нея. Ама ще си струва. Докарай му я."...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
Ааааа три не е хубаво числоПървоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнениеА, трима сме били. Като те знам ще вкараш още 50 в нея. Ама ще си струва. Докарай му я.
Аз съм навит на бартер, давам ти Витарата за Тойотата
Само че за да излезе сметката търябва да си сваля лебедката и джантите, освен ако не решиш да доплатиш
ПС
Нали си падам по ретрото, и джипа и той да е Ретро
DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/
Коментар
-
Митко, не сме само двама или трима, повече сме...
Колега ivhr, това е кола за ценители.
Малко са хората, които ще я оценят, но ще я оценят истински. Съвета ми е, като я докараш, ако решиш да я продаваш, не прави нищо по нея...
Успех и чакаме повече снимки и инфо!
Коментар
-
Те твае-СЕРИОЗНО мнение.Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнениеМитко, не сме само двама или трима, повече сме...
Малко са хората, които ще я оценят, но ще я оценят истински. Съвета ми е, като я докараш, ако решиш да я продаваш, не прави нищо по нея...
Иван Дочев-ТЛК 73,4.2l-0888713925
Коментар
-
Е на другите какво им е?Първоначално публикуван от giavol Преглед на мнениеТе твае-СЕРИОЗНО мнение."...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
Стига сте му вдигали "въшките" че няма купуване послеПървоначално публикуван от Yaro Преглед на мнениеМитко, не сме само двама или трима, повече сме...
Коментар
-
Ами не е така, из европа е пълно с такива некарани от найсет години. Аз съм вдигал такава кола на крака. Проблема е че това е тойота и вдигането не е от ефтините и няма части трета ръка. Ванка, аз поне нямам много възможност да инвестирам и за 5к не бих я взел, Явор може да я направи много добра и за него струва 5к, той си знае колко ще стане накрая. Мисля че само той е със сериозен интерес. Ние другите едва ли ще я вземем, макар че проявяваме интерес. Мое мнение, не ангажирам никой с него. В момента има унимог в подобно състояние за 6к. Интереса беше много голям, ама още седи. Защо ли?Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнениеСтига сте му вдигали "въшките" че няма купуване после
"...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
Като се видим ще поговоримПървоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнениеАми не е така, из европа е пълно с такива некарани от найсет години. Аз съм вдигал такава кола на крака. Проблема е че това е тойота и вдигането не е от ефтините и няма части трета ръка. Ванка, аз поне нямам много възможност да инвестирам и за 5к не бих я взел, Явор може да я направи много добра и за него струва 5к, той си знае колко ще стане накрая. Мисля че само той е със сериозен интерес. Ние другите едва ли ще я вземем, макар че проявяваме интерес. Мое мнение, не ангажирам никой с него. В момента има унимог в подобно състояние за 6к. Интереса беше много голям, ама още седи. Защо ли?
Коментар
-
колеги, както казах ако имам/имаме късмет колата ще влезне в България на около 6000 лв. Аз съм супер млад любител и действително незнам дали ще е по силите ми да я възстановя,макар, че като гледам няма какво толкова да възстановявам , но това ще кажа като ми изпратят и другите снимки та имах предвид, че ако ми я пратят и не ми се занимава веднага ще Ви пиша. Не съм максималист и на малка надценка ще се радвам телефона ми е 0887822185 Чао и успех на всички.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Коментар