Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Lift за TOYOTA 80

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Lift за TOYOTA 80

Колеги бихте ли ми помогнали да избера подходящото окачване и колко инча да е. Ще я карам само офроуд. Тойотата е 97г.
    4.2 1HD-FT 24V и какви гуми са подходящи за този автомобил
    Прикачени файлове
    В А Р Н А О Ф Р О У Д 4-6 май 2018 - ТO THE LAST BREATH...
    TLC-80 1HD-FT

До: Lift за TOYOTA 80

Първоначално публикуван от RosenTLC Преглед на мнение
    Колеги бихте ли ми помогнали да избера подходящото окачване и колко инча да е. Ще я карам само офроуд. Тойотата е 97г.
    4.2 1HD-FT 24V и какви гуми са подходящи за този автомобил
    Честито, много добър избор!
    Зависи какво имаш предвид под само офроуд - съзтезания или разходки. За второто - аз съм ползвал TJM и съм много доволен, за тази кола. Знам, че за някои колеги е меко (на други модели), но на 80-тката е екстра. Има от 2, 3, 4, 6, 8 инча, като над 4 са без сертификация за движение по пътна мрежа.

Освен TJM за ТЛК80 има и Dobinsons при същия вносител - Пламен Петров. Можеш да помислиш и за OME - от Сашо Ковачев. Аз бих препоръчал Tough Dog (Австралия), Пламен може да го внесе, в Австралийските форуми като цяло има много добри отзиви, особено за пружините.

Успех в избора и ни дръж в течение!

Коментар

Благодаря ти Yaro !
      Става въпрос за състезания. Аз гледах на OME 4 инча http://man-a-fre.com/pa2/80seriescom...serieskits.htm но незнам дали ще е подходящо за състезания. Е ще сложа по два амортисьора
      TLC-80 1HD-FT

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
        ...Има от 2, 3, 4, 6, 8 инча, като над 4 са без сертификация за движение по пътна мрежа...
        На мен Технотест ми отказаха сертификация на окачването. Заповед на шефа имало да не се сертифицират никакви модификации по окачването, та дори и такива с TUV. Естествено не желаят да дадат писмен отказ...

Относно окачванията над 3" - може би са интересни за някои райони на страната, но за странични наклони и високи клони (чак пък рима ), колкото по- високо, толкова по- зле
        Зима иде

Коментар

Честито
          ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Тойотката ти още в Англия ли е ? съдя по снимките...,ако да може ли да и хвърля едно око,тъкмо и опит може да обменим. Аз карам с 4 инча на олд ман ему и съм много доволен. там имаш избор в якоста на пружините( +50,100,200,400килограма допълнителен товар) моето е +200,малко ме друска,ама така по си ми е кеф. гуми 35-ци без проблем с това окачване,баба меца става малко по-тромава с тях,ама минава където си поиска(вариянта с това е смяна на пиньон и корона в двата дифа ,но не ми се занимава и така си бръмча).
            Яро е прав за таф-дог,добри са! особенно имат едни гигантски амортисори,дето сигурно и за К-700 ще остискат. кормилният ми денфер е таф-дог (двупосочен) добре се представя с 35-ците и каране в дълбока оран
            вариянтите за окачване са много ,зависи от цена и предпочитания
            виждам пише ,че си от Варна,ако си много мераклия скокни до Силистра да видиш моята как е направена и да покараш,че сигурно хваща паяжина в гаража на село.....

Да ти е честита и по скоро да я пооцапаш,че много лъскава ми се види.
            Последно редактирано от veilside; 21-11-08, 23:30. Причина: ей така....
            TЛК 80-4.2ТД
            ТЛК 73-2.4ТД
            ...................

Коментар

Първоначално публикуван от veilside Преглед на мнение
              ... и по скоро да я пооцапаш,че много лъскава ми се види.
              Ще я пооцапа ... като я подкара на състезания. Баавничко, както си знае ...
              Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от veilside Преглед на мнение
                Тойотката ти още в Англия ли е ? съдя по снимките...,ако да може ли да и хвърля едно око,тъкмо и опит може да обменим. Аз карам с 4 инча на олд ман ему и съм много доволен. там имаш избор в якоста на пружините( +50,100,200,400килограма допълнителен товар) моето е +200,малко ме друска,ама така по си ми е кеф. гуми 35-ци без проблем с това окачване,баба меца става малко по-тромава с тях,ама минава където си поиска(вариянта с това е смяна на пиньон и корона в двата дифа ,но не ми се занимава и така си бръмча).
                Яро е прав за таф-дог,добри са! особенно имат едни гигантски амортисори,дето сигурно и за К-700 ще остискат. кормилният ми денфер е таф-дог (двупосочен) добре се представя с 35-ците и каране в дълбока оран
                вариянтите за окачване са много ,зависи от цена и предпочитания
                виждам пише ,че си от Варна,ако си много мераклия скокни до Силистра да видиш моята как е направена и да покараш,че сигурно хваща паяжина в гаража на село.....

Да ти е честита и по скоро да я пооцапаш,че много лъскава ми се види.

Да в англия е все още за мое съжаление
                TLC-80 1HD-FT

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                  Ще я пооцапа ... като я подкара на състезания. Баавничко, както си знае ...
                  тази наистина ще я карам "бавничко"
                  TLC-80 1HD-FT

Коментар

offtopic:

Първоначално публикуван от RosenTLC Преглед на мнение
                    тази наистина ще я карам "бавничко"
                    Росене, а 70-тката от аватара ти каква е? Кажи нещо за нея...

Коментар

Росене, а 70-тката от аватара ти каква е? Кажи нещо за нея...
                      Ами какво да ти кажа 2.5 д с по 2 конита съм пружините ми са ОМЕ
                      Последно редактирано от Yaro; 23-11-08, 22:36.
                      TLC-80 1HD-FT

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X