Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Каравана за оффроуд

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Каравана за оффроуд

Здравейте колеги от скоро имам джипки и ми е интересно как може откъдето минат да мине и караваната.Извинявам се предварително за невежеството.Дискавърито го карам за лов и не ме вълнува много каравана.Но тойотата 4 рънър я ползвам за риболов и искам да ползвам каравана.Фен съм на язовир Камчия и искам да си купя каравана за по голямо удобство.А там няма път.
    Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
    На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
    Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!

До: Каравана за оффроуд

Ами така въпросът много не го разбирам. Колко тежи караваната, колко оси е, и какво значи там няма път? И с кой двигател е рънърчето?
    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Караваната може да я усилиш малко и да се влече по корем на някои места

Коментар

Тази даже е лифтована.

Процес на повдигане.

Коментар

Благодаря колеги за информацията.Рънърчето е 2.4 дизел.Каравана още не съм купил.Търся някоя по евтина ще я използвам по доста обрасли с драки места.Пътя от с.Манолич към яз.Камчия е осеян със остри и високи скали.Може би ще я подсиля повечко.
          Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
          На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
          Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X