Обява

Свий
Няма добавени обяви.

RAV4

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

ами на пътя какво може да е за скорост колко ти вдига как се даржи в завоите

Коментар

Първоначално публикуван от hummer
      ами на пътя какво може да е за скорост колко ти вдига как се даржи в завоите
      160км.https://htftp.offroad-bulgaria.com/b...I%20160%ea%ec/

Коментар

moia 185 a v zavoite kak e stabilen li e

Коментар

Когато го карам само на задно е като BMV 325 по завойте за това включвам и предното когато реша да го карам по бързо по път с много завой.

Коментар

а така по маняшко е в завоите 4х4

Коментар

някой има ли информация за новия РАВ4

Коментар

Мойто мнение е че тази кола е супер за градски условия и да отидеш до селото ти по черен път за консервите.Но за сериозен оф още повече това което видях на видеото доказа че не става.
                Определено видеото малко ме разочарова но пък за такава кола е добре.
                С удоволствие бих си зел такава ако имах парите определено е страхотна кола подчертавам кола.
                С здраве да си я караш и много безаварийни километри.

Коментар

мерси мерси за пожеланията

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/
                    Първоначално публикуван от fanatic
                    ...аз преди като имах трабант на такива места съм ходил кадето няма да стъпа с фронтерата
                    къде си ходил, бре колега, в магазин "Вартбург и Трабант" ли?
                    много я жалиш тая Фронтера, пък после им излиза име, че не са проходими

Новият РАВ, както и стария са проектирани като типични компактни СУВ - не офроудъри...

Сузуки Витара е доста по-офф, нали все пак е от офроуд потекло...
                    Истината е там някъде.... но факта че бъркаш в джоба вадиш там каквото дрънка и с него поправяш всичко на трабанта е неоспорим. А пък фронтерата я жаля (все още) щото има няколко основни неща за поправка а просто ми е кола за всеки ден не мога да си позволя да я счупя токутака.
                    no signature no problems

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X