ами на пътя какво може да е за скорост колко ти вдига как се даржи в завоите
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
RAV4
Свий
X
-
160км.https://htftp.offroad-bulgaria.com/b...I%20160%ea%ec/Първоначално публикуван от hummerами на пътя какво може да е за скорост колко ти вдига как се даржи в завоите
Коментар
-
Мойто мнение е че тази кола е супер за градски условия и да отидеш до селото ти по черен път за консервите.Но за сериозен оф още повече това което видях на видеото доказа че не става.
Определено видеото малко ме разочарова но пък за такава кола е добре.
С удоволствие бих си зел такава ако имах парите определено е страхотна кола подчертавам кола.
С здраве да си я караш и много безаварийни километри.
Коментар
-
Истината е там някъде.... но факта че бъркаш в джоба вадиш там каквото дрънка и с него поправяш всичко на трабанта е неоспорим. А пък фронтерата я жаля (все още) щото има няколко основни неща за поправка а просто ми е кола за всеки ден не мога да си позволя да я счупя токутака.Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/къде си ходил, бре колега, в магазин "Вартбург и Трабант" ли?Първоначално публикуван от fanatic...аз преди като имах трабант на такива места съм ходил кадето няма да стъпа с фронтерата
много я жалиш тая Фронтера, пък после им излиза име, че не са проходими
Новият РАВ, както и стария са проектирани като типични компактни СУВ - не офроудъри...
Сузуки Витара е доста по-офф, нали все пак е от офроуд потекло...
no signature no problems
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар