Обява

Свий
Няма добавени обяви.

4Runner 2,7Л 3th generation

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• 4Runner 2,7Л 3th generation

Привет на всички !
    Имам един въпрос( по скоро няколко въпроса за един автомобил) към вас, защото леко ми се разминава теоретичната подготовка, с инфото на продавача, при това в негов ущърб ..
    Та колицата която съм загледах , на пръв поглед ми допадна като визия и возия. Това , което леко ме обърква е твърдението на продавача, че автомобилът му не е фул тайм, въпреки че очевидно е 3-та генерация.
    Възможно ли е да има някаква такава американска серия( внесен е от САЩ), която хем да е 3-та генерация, да е автоматик с 2.7 литра бензинов двигател и всъщото време да не е фул тайм ?
    Работата е там че аз съм напълно начинаещ по отношение на джиповете а опитът ми с офроуда се изчерва с мотора ми. Това което аз търся в бъдещият ми автомобил са няколко неща:
    1. Да е с голяма вместимост-
    2. Да е с по високи просвет и проходимост
    3. Да е по-сигурен от обикновена кола ( скоро ще возя него бъдещото си дете, живот и здраве)
    4. Да е достатъчно комфортен, че да мога да измина разстоянието от София до Варна , без да съм скапан като пристигна.
    5. Да е фул тайм 4х4, като за мен и гаджето, която също ще го кара.
    По първите 4 точки всичко е ОК, ама неяснотата по петата много ме разколеба ! А смятам че за такава машина (уж) произведена 1998-ма годинаи в това състояние , цената от 15 000 лв е доста добра.
    И в момента съществува дилемата дали да е джип или кола с висока проходимост ( от сорта на Субару Форестър), но все пак не ми се иска изцяло да се откажа от възможността да нагазя по дълбоко в калта...

Та в крайна сметка възможно ли е според вас продавача да бърка или все пак има и такива 4рънери 3-та генерация ?
    Предполагам че мога да взема ВИН-а на МПС-то , но отсвен генерацията ( за която съм 99% сигурен ), мога ли по него да преценя дали е фул тайм или не !

Благодаря ви !
    Never ride faster than your angel can fly !

До: 4Runner 2,7Л 3th generation

http://www.avtoportal.ru/models/modi...A0%C2%A0_.html
    доста противоречива работа. Най добре го накарай да ти снима скоростния лост. Там е ясно
    пишат я 4WD, дават я с постоянно задвижващи се 4 колела (ала AWD) а я има и модификация само със задно.
    Последно редактирано от bliss-stick; 04-11-08, 19:47.

Коментар

хмм, тука я дават с 3 врати, тази която гледах е с 5...в сайта я дават с "пълен привод на 4-т еколела", продавача твърди че е само със задно , докато не се включи 4х4...А включи ли се и предният мост, не е здравословно з атрансмисията да се кара по сух асфалт .нацелих и аз най-обърканата кола...
      Последно редактирано от Stass; 04-11-08, 23:47.

Коментар

тя колата си е в ред, ти нещо се опитваш да се объркаш. няма нищо лошо в това да се изключва предния мост

Коментар

напълно е ясно че може да се кара само на заден ( с изключен преден ) мост. Въпросът е дали може да се кара по асфалт СЪС включен и преден мост. Според продавача не е здравословно. Наистина може и аз да бъркам, но не е ли точно това фул тайм-караш си безгрижно по асфалта с включени два моста( доколкото предното в случая може да се нарече мост)

Коментар

за кво ти е да я караш Фул тайм на асфалт ? тва си е камьонче не Subaru STI

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X