Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как да подменя няколко крушки на TLC120

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Как да подменя няколко крушки на TLC120

Здравейте!
    Скоро забелязах, че 4 бутона на климатика не светят, когато са пуснати фаровете. Някой може ли да ми помогне с информация как да ги сменя и какви са крушките? Само знам, че трябва да разглобя централната конзола

Поздрави!

До: Как да подменя няколко крушки на TLC120

Аз имах същият проблем със моята LC100, имах изгорели крушки за аварийните, огледалата и подгрева на седалките, като отидох в Карком варна, имаше само една налична 7 лева, другите ги нямаше, само с поръчки и цени до 15 лева на парче. Два дена търсих крушки по магазините но така и не намерих, днес вадих коледните украси и елхата от мазата и за моя изненада намерих лампички за елха /навсякъде ги продават/ идентични със моите на джипа, само ги нарязах, оголих им кабела и ги набутах във фасонката с малко финес. :> За късмет светнаха, много просто една украса струва 10 лева със 100 и косур крушки. колкото една крушка в TOYOTA КАРКОМ. Качвам малко снимки, надявам се да са полезни на някой.
    Прикачени файлове

Коментар

Интересна информация
      В Тойота Плевен взимат 90 лева за крушка за фар H4 + смяна.
      Аз си купих крушка Osram, малко по-хубава от обикновените, която струва 14 лв. и я смених сам за 5минути.
      Иначе на мен проблма ми е повече в разглобяването на таблото, от къде се започва?

Коментар

Първоначално публикуван от remetalk Преглед на мнение
        Аз имах същият проблем със моята LC100, имах изгорели крушки за аварийните, огледалата и подгрева на седалките, като отидох в Карком варна, имаше само една налична 7 лева, другите ги нямаше, само с поръчки и цени до 15 лева на парче. Два дена търсих крушки по магазините но така и не намерих, днес вадих коледните украси и елхата от мазата и за моя изненада намерих лампички за елха /навсякъде ги продават/ идентични със моите на джипа, само ги нарязах, оголих им кабела и ги набутах във фасонката с малко финес. :> За късмет светнаха, много просто една украса струва 10 лева със 100 и косур крушки. колкото една крушка в TOYOTA КАРКОМ. Качвам малко снимки, надявам се да са полезни на някой.
        колега,за това откритие тук в Англия ще ти присъдят нобелова награда! тия крушки са много наболел проблем в тукашните форуми.....и аз имах неколко изгорели на 80-ката,проблема как реших.....с малка отверка на един търг за японски автомобили,влезнах да поогледам 2-3 Тойоти(става и от други модели,и от лексус,превия ,рав)...та така
        TЛК 80-4.2ТД
        ТЛК 73-2.4ТД
        ...................

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X