Обява

Свий
Няма добавени обяви.

TOYOTA RUNNER3.0TD

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• TOYOTA RUNNER3.0TD

Колеги моля помогнете.Имам TOYOTA RUNNER3.0TD повредимисе турбото.Не подлежи на ремонт.Кажете откаде да си закупя втора употреба или ново.Благодаря

До: TOYOTA RUNNER3.0TD

Първо ... няма турбина, която да не може да се ремонтира ...

Второ .. вместо да се чудите .... използвайте бутона "ТЪРСЕНЕ" и в празното поле напишете примерно ..."ремонт турбо" ...
    Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Носих я във Варна на две места ив двата сервиза ми казват че не подлежи на ремонт.

Коментар

Първоначално публикуван от emo73 Преглед на мнение
        Колеги моля помогнете.Имам TOYOTA RUNNER3.0TD повредимисе турбото.Не подлежи на ремонт.Кажете откаде да си закупя втора употреба или ново.Благодаря
        Втора употреба по моргите, ново от магазините.
        "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Има един сайт в Англия за доставка на части за японски автомобили. Пробвай там-сигурно ще е по-ефтино и частите вероятно с по-истински произход - www.milneroffroad.com .
          Успех !
          Land Rover Discovery 1-300tdi

Коментар

Кой модел е турбината??На скоро продадох една модел СТ 20 взеха е за 4рънър На самото тяло е отлят модела виж какво пише
            Ето виж го тука е снимано от старата обява!!!!http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=37166
            Последно редактирано от joro-g; 28-10-08, 15:31.

Коментар

Първоначално публикуван от emo73 Преглед на мнение
              Колеги моля помогнете.Имам TOYOTA RUNNER3.0TD повредимисе турбото.Не подлежи на ремонт.Кажете откаде да си закупя втора употреба или ново.
              Модела на турбото е TOYOTA CT12B
              Последно редактирано от Yaro; 04-11-08, 14:34.

Коментар

Във http://www.mobile.bg/pcgi/main.cgi раздел джипове има доста Тойоти на части Звънкай и питай за турбо

Коментар

Намерих турбо с помоща на Галин Герчев,за което му благодаря.Моля модератора да затвори темата.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X