Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ТЛК80-има ли КОМ на раздатката?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• ТЛК80-има ли КОМ на раздатката?

Виждал съм ТЛК80 с механична лебедка, не зная дали беше "заводска" или пригаждана, но това ме навежда на мисълта че има КОМ. При всяко ТЛК80 ли е така или само при някои модели РК?

Поздрави
    I get High by going Down

До: ТЛК80-има ли КОМ на раздатката?

Джамбазов да се яви пред строя и да се произнесе компетентно. Сигурно има, щом има за ТЛК-60.
    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Слууушааам. Има, зъбчатката си е вътре, а съм
      виждал и 80тки с монтиран ком. Може да се повъчат частите и да се монтира. Има едно капаче на курията, то се маха и на негово място се монтира КОМа. За 61цата ми проверявах, само кома с вала и зъбчатката , без лостовете ми излизаше около 2к, по цени на официален вносител
      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Далеч не всички имат дори капаче ! По-скоро е рядкост . Мисля , че капаче за КОМ имат само парт тайм раздатките .

Коментар

Първоначално публикуван от Митко/fulda/ Преглед на мнение
          Далеч не всички имат дори капаче ! По-скоро е рядкост . Мисля , че капаче за КОМ имат само парт тайм раздатките .
          Да ,само на парт таийма са.
          "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X