Колеги,има ли някой от Вас пълно инфо за този камион-начин на внос от САЩ.акцизи,мита,ДДС.При нас вече има няколко,успях да карам 3 от тях-чисто нови и съм искрено впечатлен-не бях карал джип или пикъп,който да вози по-добре от "пура"126,пък са и малко леките,които го могат.Благодаря Ви за разбирането.Моля за изчерпателно инфо,ако имате такова.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ТУНДРА 5.7 V8 LIMITED 2008
Свий
X
-
До: ТУНДРА 5.7 V8 LIMITED 2008
Руси Русев, състезател в шампионата си взе такава. Тъй като в момента нямам негов телефон, ето ти контактите на фирмата му. Търси го, може да ти помогне
http://www.2r-bg.com/contacts_bg.html
-
Петър Радев също има такава,заедно ги взеха,но 2R се занимаваше с вноса,имам тел.на Руси,но е личен,не би трябвало да го давам,ако не се свържеш на горепосочените,аз ще му звънна.П.П.Мисля,че Руси май вкарва още две!
Коментар
-
Нещото е много хубаво преди да идеш на бензиностанцията или в центъра на града. Тогава кефа свършва. Няма проблеми някакви с вноса, плаща се мито и акциз, минаваш технотест и се регистрира. За частно лице е трудно, по добре от някой с необходимите канали да се купи. Често излиза на същата цена и нямаш главоболия. Американската гаранция не важи за европа. Частите се доставят без проблем от официалните представители."...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
За пикапи/лекотоварни няма акциз доколкото знам.
Понеже и аз се интересувам, тия дни много ревюта четох за големите пикапи - за рам, силверадо, титан, ф150; за тундрата определено хората пишат най-хубави неща. Виж такомата също доста я хвалят, тя е и с по-нормални размери, цена...
На по-старите тундри задните седалки за нищо не стават- облегалките са на 90 градуса, страшно неудобни.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Deyan108 Преглед на мнениеЗа пикапи/лекотоварни няма акциз доколкото знам.
Раздел V Автомобили
Чл. 18. "Автомобили" са новите и употребявани пътнически, товаро-пътнически и състезателни автомобили за транспорт до 9 лица, включително водачът, с мощност на двигателя, превишаваща 120 киловата (kW) по системата DIN или 126 киловата (kW) по система SAE включени в код по КН 8703.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Tougi Преглед на мнениеТова е от ЗАДС:
Раздел V Автомобили
Чл. 18. "Автомобили" са новите и употребявани пътнически, товаро-пътнически и състезателни автомобили за транспорт до 9 лица, включително водачът, с мощност на двигателя, превишаваща 120 киловата (kW) по системата DIN или 126 киловата (kW) по система SAE включени в код по КН 8703.
Коментар
-
В тая страна няма да се учудя, нали повечето кайени са баничарки... . Мисля че има някакви ограничение за движение тая "селскостопанска техника""...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнениеНещото е много хубаво преди да идеш на бензиностанцията или в центъра на града. Тогава кефа свършва. Няма проблеми някакви с вноса, плаща се мито и акциз, минаваш технотест и се регистрира. За частно лице е трудно, по добре от някой с необходимите канали да се купи. Често излиза на същата цена и нямаш главоболия. Американската гаранция не важи за европа. Частите се доставят без проблем от официалните представители.
Коментар
-
Един колега ходи с такава до София и обратно. Даде около 700лв за бензин. Аз съм карал такава на къси разстояния и с включен тестер съм гледал реалния разход. Градско с това изстрелване беше около 32.. Наистина ако се кара нежно гори малко, това е кефа на големия мотор, може и малко и много. Ама ако се кара както си трябва си гори както си трябва. Чудна колица е, аз я харесвам много, но не бих си взел такава поради описаните в по предния пост причини. Между другото има ужасен радиус на завой, ама волана се върти лесно.
"...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнениеЕдин колега ходи с такава до София и обратно. Даде около 700лв за бензин. Аз съм карал такава на къси разстояния и с включен тестер съм гледал реалния разход. Градско с това изстрелване беше около 32.. Наистина ако се кара нежно гори малко, това е кефа на големия мотор, може и малко и много. Ама ако се кара както си трябва си гори както си трябва. Чудна колица е, аз я харесвам много, но не бих си взел такава поради описаните в по предния пост причини. Между другото има ужасен радиус на завой, ама волана се върти лесно.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнениеЕдин колега ходи с такава до София и обратно. Даде около 700лв за бензин. Аз съм карал такава на къси разстояния и с включен тестер съм гледал реалния разход. Градско с това изстрелване беше около 32.....
Поздрави
Коментар
-
А на ПроКомп има един брутален кит, +10.Вчера видях една с такъв в София, гуми 35-ци и стояха като подарени.
Двигатела е супер, но иначе вътре интериора няма нищо общо с Тойота. Типично американска изработка с кофти качество.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар