Обява

Свий
Няма добавени обяви.

помпа за toyota land cruiser

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• помпа за toyota land cruiser

здравеите. молиа за съвет от къде мога да си намеря нафтова помпа за toyota lend cruiser с мотор VM с 5 цилиндъра

До: помпа за toyota land cruiser

Здрасти
    Честно казано ако искаш да купиш чисто нова помпа идея нямам обаче имах подобен проблем с един дизелов бус Фолксваген.Нова помпа беше 3000 лв исках да я поръчам от Бош но там учудено ме питаха що така.Съвета им беше да отиде в оторизиран сервиз и да я оправят като заменят някви части с нови и дадат гаранция.Ремонта излезе 800 лв ако си от Пловдив ще ти кажа сервиза че така да не прозвучи като реклама
    Toyota 4runner
    3000cc V6

Коментар

Много правилно ти каза колегата да идеш да я ремонтираш Скоро търсих управляващия модул за нафтова помпа а Нисан Патрол 2000г и само елемента и струва 1560 лв.А за цялата помпа не ми се мисли каква цена е.По-добре поразпитай има много читави сервизи които могат дая отремонтират,ако ли пък не ще трябва да търсиш втора ръка

Коментар

Значи при помпите имало две части-механична и електронна.Едната май се поврежда те ти я сменят точно нея тестват я дават ти гаранция е решаваш проблема.При буса нещо се беше повредила май електрониката но от сервиза мисля че добре се справиха.Преди това беше за ремонт в един сервиз в Асеновград където майсторите в кавички се опитали да я лепят с нещо после пробваме не работи пак майсторят пак не работи с хиляда зора върнаха парите и едни нещастия.Отидах в Пловдив дадах доидах взех и готово.Аман от некадърници
        Toyota 4runner
        3000cc V6

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X