Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Атв в тлк!?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Атв в тлк!?

Здравейте колеги. От скоро си търся нова кола, и нещо се позаглеждам по тлк от 2001-2002 година.

Само че новата кола трябва да може да вози едно атв. Алтернативите на тлк са разбира се там разните пикапи, но нещо не ми харесват...

Та въпросът ми е, като се буднат задните седалки, има ли място за атв в тлк-то? Някой качвал ли е?

Атв-то е гризли 700 - 206х120х120см.
    Според вас ще влезе ли?

До: Атв в тлк!?

Ако го засилиш достатъчно -ще влезе със сигурност.Въпросът е наистина ,не ще може ли,а трябва ли?При положение ,че вече са измислили и пикапа и колесара.
    B+

Коментар

Да бе знам, че доста идиотски звучи, ама какво да се прави... от пикапите ако ще вземам само dodge ram ме устройва, но пък разхода там ще е зверски, както за офроуд тлк ще е много пъти по-добре.

Не ми се занимава с ремаркета, пък и атв най-много 3-4 пъти в година да трябва да го транспортирам... та ако влиза горе-долу лесно, значи тлк ме устройва

Коментар

Едва ли и детско АТВ ще влезе, а пък някое голямо....

Коментар

Първоначално публикуван от Deyan108 Преглед на мнение
          Здравейте колеги. От скоро си търся нова кола, и нещо се позаглеждам по тлк от 2001-2002 година.

Само че новата кола трябва да може да вози едно атв. Алтернативите на тлк са разбира се там разните пикапи, но нещо не ми харесват...

Та въпросът ми е, като се буднат задните седалки, има ли място за атв в тлк-то? Някой качвал ли е?

Атв-то е гризли 700 - 206х120х120см.
          Според вас ще влезе ли?
          Нямаш шанс "светлия" отвор на вратата е много по малък а борда на товарене е висок, забрави тези фантазии и си търси малка платформа за ATV около 1700лв са нови

Коментар

Платформа за съжаление не ми върши работа, защото до изходната точка за атв-то не е възможно въобще да се кара с платформа... та единствения вариант е атв-то да е натоварено на колата, каквато и да е тя...

Вярно са фантазии обаче за тлк - в началото мислех, че може и да се побере. От мерките, които изнамерих излиза, че на ширина и височина влиза едвам, но на дължина е абсурд - къди ти два метра вътре е по-малко от 1,5.

Ще търся други варианти значи...

Коментар

Гризли-то е със съвсем малко по-малък размер - няма как да влезе. Съмнявам се да влезе и в пикап - освен, ако не е нещо едро американско...
              Натиснете снимката за да я уголемите

Име:P7130069-1.jpg
Прегледи:1
Размер:231.1 КБ
ID:5068644
              "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Първоначално публикуван от chris_vicom Преглед на мнение
                Гризли-то е със съвсем малко по-малък размер - няма как да влезе. Съмнявам се да влезе и в пикап - освен, ако не е нещо едро американско...
                [ATTACH]46484[/ATTACH]
                Едро американско.... АТВ-тона Пепи не успя да се събере в легена на Форд F-250 пикап. А той е доста голям.

П.С. Казвахме му на Vatito, че тоя леген не става за друго, освен за маса с две пейки. А Vladi333 добави: -И пилон за танцьорките.

Коментар

По спецификации би трябвало да влезне и в hilux (след 2005) с пусната вратичка, разбира се.

Нищо, ако се сдобия с тлк, все пак ще го навра вътре атв-то и ще ви пратя снимки...

Явно ще трябва да е нещо такова (става вече офтопик, май... ):
                  Прикачени файлове
                  Последно редактирано от Deyan108; 16-09-08, 12:00.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X