Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Направо не мога да повярвам ...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Направо не мога да повярвам ...

За 10 дена ми се скъсаха и двата маншона и на двете полуоски , 11-12 години, колко абсолютно равно са се износили, за да се скъсат по едно и също време в рамките на 10-на дена !
    Колата не е тормозена скоро за да има причина , направо се чудя, ели е съвпадение това или не знам ... ? А от друга страна се кефя на случилото се, което показва, колко равномерни на износване са примерно частите на Toyota !
    Колко ли ще ми изкарат тези по 15 лв. ?

До: Направо не мога да повярвам ...

Ако вземеш оригинални ще те изкарат пак толкова А другите карат па 1-2 години

Коментар

Гумата дъртее, колега. И в един момент вече не става. Не е от износване, а си губи/сменя качествата самия материал.
      При мен така с маншоните на шарнирите. И двата са се напукали еднакво, и ще цъфнат почти едновременно.

Ако разликата в цената не е ОГРОМНА, слагай оригинални. Иначе търси едни прозрачни, май полиуретанови. По-добре са от обикновените ефтини гумени.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

При всички случай ги сменяй бързо, защото каретата ще си заминат за норматив
        Смени си и греста - слага се качествена МОЛИБДЕНОВА грес.
        Прилича на графитна, но не е.
        Аз ползвам една на Tutela и съм много доволен от нея.
        "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Оригиналните са точно 10 пъти по скъпи

След като се скъса веднага го омотавам с найлон, няколко свински опашки и заспива ,не е бърза помощ .
          Иначе, те и с евтините маншони си дават грес и скоби .
          Ако искате и остаряване си го наричайте, но остаряват много еднакво, а това говори за много други части,които са огледални !!!

Коментар

Едновременното скъсване говори (ако не е случайност) за добре поддържана кола! За да не е като на трите еднакви картинки ще обясня Някъде отговарях за поддръжката 15 еднакви мерцедеса и се оказа, че при еднакво натоварване, една и съща част се чупи на всички на горе долу еднакъв брой изминати километри - като се счупи на първите три и на останалите сменяхме (с оргинални!!!) щом наближат километрите. При теб явно като се е скъсал единия маншон са сменени и двата ама май не е у нас
            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Скоро сменях маншон на карето . В сервиза ми взеха 100 лв. /труд + 2х19 лв за маншони/. Бяха готови за три часа . Също така звъннах в Тойота да питам за цена на оригинални и щях да изтърва телефона от цената 260 лв за вътрешен и 260 лв за външен маншон .Питах и за предна маска за 4рънър и тя беше 260 лв ама с поръчка.Имах чувството че бяха зациклили на 260 .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X