Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Офф роуд клуб на феновете на TOYOTA??

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Офф роуд клуб на феновете на TOYOTA??

Здравейте,
    Аз съм нов член на форума и прочетох доста през последните няколко месеца и ми направи впечетление, че няма тема или мнения за офф роуд клуб на тойота. Както има на Ланд Ровър и т.н.
    Има ли ентусиасти които биха желали да се направи някаква организация за разходки из България. Софт, хард в зависимост от колите. Излети, разходки до морето и т.н. Организирано посещение на сътезанията от Офф роуд шампионата.
    Нека помислим по въпроса пък може да излезе нещо умно!
    Prado
    Мълчанието не доказва наличието на ум, но доказва липсата на глупост.

До: Офф роуд клуб на феновете на TOYOTA??

Аз също имам Тойота и бих се включил тъкмо да се понауча как се кара малко извън пътя.Така че подкрепям
    Toyota 4runner
    3000cc V6

Коментар

Малко сте чели! Има тема за TOYOTA клуб в която разискваме това.

Коментар

Първоначално публикуван от andon1980 Преглед на мнение
        Аз също имам Тойота и бих се включил тъкмо да се понауча как се кара малко извън пътя.Така че подкрепям
        Като гледам от един град сме.Та ако си решил да се учеш извън пътя може да ми се обадиш да направим една OFFROAD разходка
        Ако искаш може да и направим и OFFROAD кръщене -както направих аз на мойта Ето виж http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=34865

Междо другото какъв модел ти е Тойотата ???

Коментар

Ето я и по-старата тема:
          Клуб Toyota

Коментар

Първоначално публикуван от joro-g Преглед на мнение
            Като гледам от един град сме.Та ако си решил да се учеш извън пътя може да ми се обадиш да направим една OFFROAD разходка
            Ако искаш може да и направим и OFFROAD кръщене -както направих аз на мойта Ето виж http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=34865

Междо другото какъв модел ти е Тойотата ???
            Честно казано още първата вечер като я купих се пробвах по едни горички а и работата ми е такава че всеки уикенд освен оффроуд близо до Пампорово превозвам и чували с вар и други строителни материали така че кръщене има колата ама по неволя.Иначе ще е интересно ако се събирате хора от града или Пловдив включвайте и мен .По принцип намерих еднво трасе маркирано за плонински колоездачи явно е имало състезание там и освен това пътя се ползва от горско и ловджии но честно казано не съм се качвал по нагоре отколкото ми е необходимото за да се придвижа до къщите.Иначе ще направя няколко снимки някой ако има мерак да пробва този маршрут уж излизал на някакви ливади до Чепеларе иначе минава точно до рекичка и откъм природа е много красиво.
            Модела та Тойотата е 4 Рънър 3 000 кубика бензин в6.Още малко ако разуча как се пращат снимки ще я кача
            Toyota 4runner
            3000cc V6

Коментар

Първоначално публикуван от andon1980 Преглед на мнение
              Честно казано още първата вечер като я купих се пробвах по едни горички а и работата ми е такава че всеки уикенд освен оффроуд близо до Пампорово превозвам и чували с вар и други строителни материали така че кръщене има колата ама по неволя.Иначе ще е интересно ако се събирате хора от града или Пловдив включвайте и мен .По принцип намерих еднво трасе маркирано за плонински колоездачи явно е имало състезание там и освен това пътя се ползва от горско и ловджии но честно казано не съм се качвал по нагоре отколкото ми е необходимото за да се придвижа до къщите.Иначе ще направя няколко снимки някой ако има мерак да пробва този маршрут уж излизал на някакви ливади до Чепеларе иначе минава точно до рекичка и откъм природа е много красиво.
              Модела та Тойотата е 4 Рънър 3 000 кубика бензин в6.Още малко ако разуча как се пращат снимки ще я кача
              А за качването на снимки става по следния начин .Кото отвориш прозорец за писане на нова тема - по надоло има бутон на които пише /управление на прикачени файлове/ влизаш там избираш от кое място в РС да избереш снимките и ги прикачваш .
              Там един колега от форума продаваше една такава тойота съсъ десен волан !!Да не е тази ???? Иначе и аз ходиа от време на време като ми кефне към чепеларе на лов към Зорница.

Коментар

Здравейте
                Извинете че не съм ровил из форума достатъчно.
                Имам една идея, да се съберем на Узана на Националния събор на Форума и да обменим данни, телефони и пр. за да е по лесно организирането на сбирки, като начало.
                Аз нямам предвид да се създава нов клуб със всичките документации и т.н.
                Да има някаква организираност на разходките. Може би нова тема където всеки който знае хубав маршрут и е решил да се повози да информира останалите , та който иска да се включи. Да се упомене дата и място на тръгване и до каде ще се кара, и за какви коли разбира се.
                Може би има вече ракъв раздел?
                Prado

Коментар

Ами то има, ама доста често (да не кажа винаги) разходките се организират по телефона.

Коментар

Първоначално публикуван от joro-g Преглед на мнение
                    А за качването на снимки става по следния начин .Кото отвориш прозорец за писане на нова тема - по надоло има бутон на които пише /управление на прикачени файлове/ влизаш там избираш от кое място в РС да избереш снимките и ги прикачваш .
                    Там един колега от форума продаваше една такава тойота съсъ десен волан !!Да не е тази ???? Иначе и аз ходиа от време на време като ми кефне към чепеларе на лов към Зорница.
                    Сега ще се опитам да кача снимките дано стане .А между другото аз съм навит за едно леко походче стига да знам дали съм подготвен.По принцип моето взимане даване с офроуда е да натоваря тойотата с вар да вклюка на първа бавна и да я кача по едни чукари.Обаче бавно и сигурно.Явно обаче повечето не карате така.
                    Прикачени файлове
                    Toyota 4runner
                    3000cc V6

Коментар

Не си подготвен. Много неща от колата ти ще останат в гората.

Коментар

Е чак пък да останат в гората .Но наистина не съм подготвен за мен кефа е да се кача някъде където не се достига с обикновенна кола и да не се налага да го вървя пеш маршрута.
                        Toyota 4runner
                        3000cc V6

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                          Ами то има, ама доста често (да не кажа винаги) разходките се организират по телефона.
                          Аз затова искам да се даде малко повече публичност за да може по-голям кръг от хора да се включат.
                          Колегата може наистина да не е подготвен, но 50% от хората които карат джипове са точно като него. В търново има може би 30 тойоти като моята и няма нито една с доработки. Това не означава че хората не искат да участват в леки разходки. Дори и да не са крайно подготвени тези джипове са проектирани да стигнат от А до Б на кофти терен без допълнителни средства.
                          Prado

Коментар

Здравейте,

Много смело се метнах и аз на една ЛК 120. Дадоха ми я тест драйв за събота и неделя, и понеделник си я поръчах......Автоматик Д4Д , какво мислите ...?
                            Мечтал съм за нея от години, ще я дочакам и до 29 септември.

Мнооого се зарадвах като намерих съмишленици във форума. Дайте съвет къде да направя прощъпулника със семейството и Тойотата. Иска ми се да е в района на Разлог, Юндола, А може и на Витоша. Има ли утвърден лек маршрут за нахъсани любители?

Какви аксесоари ще ми трябват при евентуално закъсване поради некадърност.
                            Т5
                            Crossrunner

Коментар

Първоначално публикуван от Haji Преглед на мнение
                              Здравейте,

Много смело се метнах и аз на една ЛК 120. Дадоха ми я тест драйв за събота и неделя, и понеделник си я поръчах......Автоматик Д4Д , какво мислите ...?
                              Мечтал съм за нея от години, ще я дочакам и до 29 септември.

Мнооого се зарадвах като намерих съмишленици във форума. Дайте съвет къде да направя прощъпулника със семейството и Тойотата. Иска ми се да е в района на Разлог, Юндола, А може и на Витоша. Има ли утвърден лек маршрут за нахъсани любители?

Какви аксесоари ще ми трябват при евентуално закъсване поради некадърност.
                              Не си сгрешил. Според мен това е най доброто което може да се купи на пазара за тези пари.
                              А за аксесоарите ... ще ти трябва друга тойота да те тегли. В началото бъди по внимателен за да опознаеш колата. Полезен аксесоар е добър колан за теглене и еър джак.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X