Проекта Toyota се движи, но малко по-бавно, отколкото очаквахме. Наглед малките дефекти и ръжда след внимателното им разглеждане се оказаха доста трудо-време-емки за отстраняване. Понеже държим с Брат ми крайния резултат да бъде по-добър отколкото когато е излязла от поточната линия решихме че ще се направи пълно разглобяване, сглобяване и напасване. Снимките които виждате са до етапа грубо китване оттук нататък следват още три китвания - полиране. Цветът на автомобила ще бъде сменен с червен - тъмно.
Обработват се и най-малките места на ръжда, а от прозорците остават оригиналните само отзад и предни ляво и дясно, всичко друго е за смяна за съжаление, намерихме тук там драскотини, а предния не можа да се свали, без да се счупи. Като цяло купето беше в добро състояние, но долу около веждите имаше даже и няколко кв. см за изкърпване. По купето имаше доста елементи за оправяне, което е пълен контраст с перфектната ходова част. Освен уморените ресьори и амортисьори всичко останало е в перфектно състояние... Но за там след още малко време...
И накрая финалния цвят (две гами над "гранд при"):
Цвета на Тойотата решихме да го сменим. Това разбира се означава тотално разглобяване и пребоядисване на всичко в купето. Единствено се отказахме от вадене на двигателя за пребоядисване на коша въпреки настояването от страна на Gemini4. Вече започва сглобяване и скоро машината ще се отправи за монтаж на окачване, ревизия на трансмисия и инсталация на разни екстри включително и въздушно управляема 100% блокировка TJM на задния мост.
За предното стъкло предполагам уплътнението е било амортизирано и твърдо вече и затова сте го счупили, така ли е или има друга причина?
Питам защото и на мене ми предстой свалянето му и съм решил да одрежа уплътнението и да него мъча, защото ще седи на паметник ако се счупи с години...
4ао
Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
Освен че беше остаряло уплътнението но и предното стъкло беше леко драснато на едно място което автоматично го сложи в списъка на нещата за смяна. И накрая като го сваляха то направо се счупи и с това въпросът се изчерпа...
И накрая финалния цвят (две гами над "гранд при"):
Цвета на Тойотата решихме да го сменим. Това разбира се означава тотално разглобяване и пребоядисване на всичко в купето. Единствено се отказахме от вадене на двигателя за пребоядисване на коша въпреки настояването от страна на Gemini4. Вече започва сглобяване и скоро машината ще се отправи за монтаж на окачване, ревизия на трансмисия и инсталация на разни екстри включително и .
Понеже аз не открих продължението ,искам първо макар и късно да ви поздравя за труда и поясненията.....а от къде може да се намери ((въздушно управляема 100% блокировка TJM на задния мост))
Все не остава време за малко финални снимки... иначе машината е готова и от доста време се експлоатира... с прекрасни впечатления съм от нея. Обещавам да се заема с довършване на статията тук...
Венци,браво на Вас!!!С Митко сте се справили прекрасно.
А аз се чудих къде изчезна тази машина. Мой съсед я имаше и само каза че я е продал. Когато тръгнеше, все едно самолет излита.
Ефекта на самолета и сега си го има Дължи се на факта че Тойотата е пустинно изпълнение с климатик, съответно с огромен вентилатор и без никаква виско муфа... Чува се отдалеч...
Коментар