Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Toyota Land Cruiser 3.4 I ???

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Toyota Land Cruiser 3.4 I ???

Здравейте, нов съм и имам нужда от някакво адекватно мнение относно Toyota Land Cruiser 3.4 I, бензин, 1999г. - къса база. Харесал съм доста въпросния модел, можеби не държа толкова много на този мотор, но точно този джип се продава 2 ръка в шоурума на Toyota и колата е в перфектно състояние. Единственото, което ме притеснява е че този бензинов звяр харчи изключително много в града, а именно 17,8 , верно е че това не е градска количка но предполагам дизелите са далеч по-икономични. Подразни ме и факта, че човека който водеше огледа каза, че разхода му е 13 и нещо градско - а това вероятно е смесен разход. Този руски сайт казва савсем друго > http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/11327.html
    пък и в мобиле.де инфото е същото. Нека някой сподели ако знае нещо относно този модел.
    Блягодаря предварително.

До: Toyota Land Cruiser 3.4 I ???

Мой много добър приятел кара такова добиче,има газова,за нея ми е казвал,че му дава 20 газ градско и 12-15 извънградско,това знам за разхода,ходовата част му е перфектна !
    TLC 120 Executive 3.0 D-4D,163 h.p.
    Honda CBR 4cyl/4str/105 h.p.
    Honda Boad 4m/Yamaha 15 h.p.
    Всички превозни средтсва за мен са просто начин да ида за риба

Коментар

Смятам, че разход от 17-18/100 от този двигател са напълно нормални иприемливи за града. Все пак това не е малолитражка и не е реалистично да се надавате на по-малко.

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
        Смятам, че разход от 17-18/100 от този двигател са напълно нормални иприемливи за града. Все пак това не е малолитражка и не е реалистично да се надавате на по-малко.
        Ахаа, просто и слагаш качествена газ и си я сваляш на 8-9 бензин обърнато във финикииски знаци !

Коментар

Разход 15-16 си е съвсем в ред, толкова иска и всяка лимузина с 2.5-3.5 мотор.
          Да се очаква разход градско под 15 е нереално. Слагаш метан/газ и си свирукаш ....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X