Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Доволни ли сте от сервиза на Тойота

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Доволни ли сте от сервиза на Тойота

Здравейте,
    От година и нещо ползвам сервизите на Венци в Търново и Габрово и да ви кажа, доволен съм много не се чака бързи са, точни са пичовете.
    До колкото знам съединителят на новото равче бил някак адптивен ким шофьора и се настройвала сам за да не се изхабява бързо, и като всяко хай-тек нещо е нормално да е скъпо. По принцип по мойте кратки наблюдения частите на Тойотките са си скъпи, но при нова и поддържана кола не се налага честа смяна.
    Prado
    Мълчанието не доказва наличието на ум, но доказва липсата на глупост.

Коментар

А аз си мислех, че БалканСтар са задници.....

Коментар

Първоначално публикуван от jimmy Преглед на мнение

Един шеф на фирма с която работим (фирмата в която работя), един ден дойде и каза "Вие сте Големи Боклуци, ама другите са по-лоши и от вас..."
        Та всичко е относително ... зле

Коментар

Не съм много в час с автомобилите но и аз си троших яко главата с хххххххххххх в сервизите на Тойота (в Бургас). Като първи бургаски собственик на Говедото на Явор-вромос и като лаик относно мпстата реших да се хвърля в оторизирания сервиз в града с надеждата, че щом са представители и съм готов да си плащам няма да ми се налага аз да му мисля. Да ама не. Исках да и се направи пълна диагностика и каквото трябва да се сменя и така си го нахулих, че 3 седмици мотане свят ми се зайде. Накрая ми писна направих един грандиозен скандал, за малко да го отнесе и физически дилъра дето ми разгони фамилията, платих им някви кешове само за частите дето успяха да докарат (май на Марс им е складовата база) и се хванах сам да се оправям. За 4 дена ме стегнаха и вкараха в пътя разни гаражни майстори и ми излезе наполовина че и още по-евтино. От тогава нито съм препоръчвал нито ще стъпя при тези ххххххххх в Бургаския сервиз. За мен Тойота няма сервиз във града.
          Последно редактирано от kinex; 30-06-08, 20:59. Причина: без обиди

Коментар

Първоначално публикуван от jimmy Преглед на мнение
            И ние с английските УАЗ-ки си мислихме лоши неща за МПФ и Дару... А сега, след като четох ми идва да им занеса по една каса бира, на тия наш'те.

Коментар

Вкарвал съм си рънъра 2-3 пъти в сервиза на Тойота във Варна. Веднъж имаха това което ми трябваше. За всичко друго се чакаше. Ето това ме накара да се обръщам към други вносители макар и не на толкова оригинални части, но 3-4 пъти по-евтини и налични. Не че съм правил кой знае какво, ама смених съединител и тук таме дреболийки.

Но пък когато фокуса ми беше нов в Мото-пфое така си ме клатеха, след като изтече гаранцията (1 година), че мани. Ведин магазин линковете ми излязоха 20 лв по-евтино при цена наединия в Мото-пфое (тогава) 110 лв. Като ги изкарахме магазинера рече чакай малко. Изкара едни за ескорт. същите - едно към едно но с друга номерация и букви. Единия 35 лв беше тогава. Е мама му и тарикати.
              Спрях да ходя в техния сервиз. Хубавото е че от тогава не ми се е налагало.

Според мен навсякъде е клатежно. Номера е или да си правиш всичко сам или да имаш приятели дето знаят какво и как.
              Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
              Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
              ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X