До: Доволни ли сте от сервиза на Тойота
Здравейте,
От година и нещо ползвам сервизите на Венци в Търново и Габрово и да ви кажа, доволен съм много не се чака бързи са, точни са пичовете.
До колкото знам съединителят на новото равче бил някак адптивен ким шофьора и се настройвала сам за да не се изхабява бързо, и като всяко хай-тек нещо е нормално да е скъпо. По принцип по мойте кратки наблюдения частите на Тойотките са си скъпи, но при нова и поддържана кола не се налага честа смяна.
Prado
Здравейте,
От година и нещо ползвам сервизите на Венци в Търново и Габрово и да ви кажа, доволен съм много не се чака бързи са, точни са пичовете.
До колкото знам съединителят на новото равче бил някак адптивен ким шофьора и се настройвала сам за да не се изхабява бързо, и като всяко хай-тек нещо е нормално да е скъпо. По принцип по мойте кратки наблюдения частите на Тойотките са си скъпи, но при нова и поддържана кола не се налага честа смяна.
Prado
), един ден дойде и каза "Вие сте Големи Боклуци, ама другите са по-лоши и от вас..."
. Исках да и се направи пълна диагностика и каквото трябва да се сменя и така си го нахулих, че 3 седмици мотане свят ми се зайде
. Накрая ми писна направих един грандиозен скандал, за малко да го отнесе и физически дилъра дето ми разгони фамилията, платих им някви кешове само за частите дето успяха да докарат (май на Марс им е складовата база) и се хванах сам да се оправям. За 4 дена ме стегнаха и вкараха в пътя разни гаражни майстори и ми излезе наполовина че и още по-евтино. От тогава нито съм препоръчвал нито ще стъпя при тези
Коментар