Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Сега пък заден диф за 4runner-а

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Сега пък заден диф за 4runner-а

Както ме зарадва Митко Фулдата, задният диф на 4runner-а е пътник и трябва доста спешно да търся решение. Цените на части за ремонт, както ми ги изреди Митко, звучат мрачно и се оглеждам за цял диференциал 2-ра употреба.

Някой може ли да посъветва къде да търся? Пловдивският ТЛК70, дето се продава на части, има заден диф, но е дизел - и май че предавателните числа няма да паснат. 4runner-ът е 1989 г., 22RE двигател.

Благодаря отсега за всякакви идеи!
    Право казват докторите, че калта е целебна. Колкото по-дълбоко се бухнеш, толкова по-нахилен излизаш...

TLC 100 1HD-FTE manual '02 | Forester '98 | Моntesa 315 '99

До: Сега пък заден диф за 4runner-а

Колко може да струва 1 диф?
    реално не повече от 300 лева,цена над тази е неприемлива,тия с частите обичат да се поизхвърлят нависоко,но в крайна сметка си ги държат за супа!Ква сума искат?щото за 300 ще опитам да ти докарам,ако не си на зор много!

Коментар

А ми вариантите досега са 800 за касета и 1200 (или 1500, ще те излъжа) за цял заден мост. BGN - български левове, за втора употреба. Хъм.

Както каза един търговец на "Симеон", "аз диференциали не държа - търсят се от дъжд на вятър, и са си чисто загробване на склад". Затова ли са такива цените, защо ли...

Засега диференциалът още върви, макар и с шум - а и подръчният автопарк от ретро возила е голям, все ще се намери какво да карам, ако ме предаде. Така че не съм на прекалено голям зор, макар и да ми се ще да изкарам Тойотата в гората най-сетне
      Право казват докторите, че калта е целебна. Колкото по-дълбоко се бухнеш, толкова по-нахилен излизаш...

Коментар

внасйам предимно тойоти,та може и да домакна някой, заден мост за бензинов хилукс,мисля че няма да е кой знае колко ценен/ каква кубатура ди е двигатела?
        Последно редактирано от bat min; 13-06-08, 21:32.

Коментар

Можеш ли да дадеш някакви координати? Телефoнът ми е 0888.224.232, или missirkov@yahoo.com.

Коментар

0885 400 430
            от Пловдив съм,а работя в София

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X