Обява

Свий
Няма добавени обяви.

rav4

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • rav4

    Здравеите бихте ли ми дали по обстоина информациа относно монтирането на газова уредба на rav4 1998г. 2.0

  • #2
    До: rav4

    Нямаш никакъв проблем. Аз карам такава кола, същата година и с газова уредба. Да подчертая, че уредбата НЕ Е инжекцион. Слагат се два предпазни клапана, единия на кутията на въздушния филтър, а другия на мястото на свободния обем (по-малката кутия) след филтъра.
    Засичал съм го зимата на градски- при 12/100 на бензин дава 14/100 газ. Това е при нова газова със стар въздушен филтър и при зимни условия в града. Като улегнат мембраните ще засека пак. Преди месец смених филтър, но не съм правил засичане, предполагам ще падне, но и това е добре за постоянно зацепено 4x4. Ако си от Пловдив, може да те заведа при моите хора газаджии или пък ако искаш да видиш как е сложена ням проблеми- обади се.
    Това е много благодарна колица, стига да я гледаш. Макар и женска не мога да разбера защо не се е наложила тук в България. Гледам сега се е наводнило с някви Freelander-и, които нито по- качество, нито по проходимост са по-добри от едно къса база Rav4.1.

    Коментар


    • #3
      До: rav4

      Да и аз имам познат с Рав с нормална газова. Никакви проблеми няма човека с нея. Колкото да Фрилендърите, аз имам такъв и моето мнение е, че просто са по-евтини от Рав, а и според мен дизайна е по-добър, повече пространство има вътре и не знам за Рав/дали повечето имат/, но Тракшъна за зимата на Фрий е супер. Като проходимост въобще не споря, защото съм карал Рав и според мен са малко по-проходими, но както казах по-скъпички, кофти дизайн/мое мнение за 1998 година модела/ и ако сравним 2.0, 136 коня мотора на Рав с 1.8 120 коня на Фрийто, Ланд Ровъра дава по-добър разход.Също така макар по-проходими и с Рав не бих отишъл на супер офроуд терен. Иначе моя съвет е, ако ще карате повече извън пътя и ще натоварвате диференциали и мотор по-добре Рав, но ако карате повече по асфалт/аз това правя/ и ви трябва 4х4 за зимата повече/в планината/ и за черни пътища/не през гората и там където няма пътища/ Фрийто не е лош вариант и частите не са много скъпи. Иначе за газова на Фрий само инфекцион, поне не съм чул да е сложил някой нормална, макар че сигурно става.
      http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v


      http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
      http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

      Коментар

      Активност за темата

      Свий

      В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

      Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

      Зареждам...
      X