За втори път кантара на спирачките ми изигра номер!!Като имах Г- класа пак ми се губиха спирачките на задните колела, и се почна нова помпа нов серво усилвател и на края хопп клеясъл кантара !!!Същото сега ми се случи и на тойотата , взех нова помпа обаче предните спирачки хич ги няма при положение че съм почистил спирачните апарати и съм сложил нови гумички и нови дискове и накладки.Сетих се за кантара на задния мост ама си викам то задните нямаше да държат!!Обаче те задните държаха а предните не.Та днес ми остана свободно време и при бо обстойно проследяване на спирачната система се оказа че кантара оказва влияние и на предните спирачки.От там последва изолиране на кантара и всичко си дойде на мястото и четерите гуми спират супер!!!!!!!!!Не дава да барниш педала на спирачките : )
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
За втори път кантара на спирачките ми изигра номер
Свий
X
-
До: За втори път кантара на спирачките ми изигра номер
Кантарът е необходим! На сухо, с малка скорост ще е добре, но на мокро и хлъзгаво с по-висока скорост, може и да ти направи кофти номер. Защо не го оправиш и регулираш?"Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
-
Знам че функцията на този апарат е когато колата се натовари повече той отваря притока на спирачна течност (налягане) към спирачните апарати.Старата помпа съм е разглобявъл и като гледам е направена така че винаги едно от двете буталца на помпата по рано задейства един от двата кръга , в момента не сещам предните или задните спирачки хващат по рано!!!
Коментар
-
И аз имам малко разногласия с моя регулатор,след 4-те инча лифт.Попрочетох тук и там,ама дали от мързел,дали от немърливост,все не ми остава време.Може би колегите с по-голям стаж и опит ще коментират....???
В какво точно се заключава регулирането(по спецялно в моя случай с лифта)?,че си го усещам,как си спира,ама кофти,а и с тия 35-ци мъд-териенки.трябва от далеко да се приготвям като ще спирам,че бая се сурка.
8777203908
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар