Обява

Свий
Няма добавени обяви.

4Runner - пружини за накладките?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: 4Runner - пружини за накладките?

Мерси много - вече не потропвам с весело звънтене

Майсторът, който ми ги слагаше, ми върна щифтовете - не пасвали по дължина. Странно, понеже в магазина два пъти проверихме по каталожен номер - не съм взел другия комплект за ТЛК - но щифтовете не били таман.

Важното е, че проблемът с дрънченето като че ли е решен - за щифтовете ще ти звънна.

Поздрави!
    Право казват докторите, че калта е целебна. Колкото по-дълбоко се бухнеш, толкова по-нахилен излизаш...

TLC 100 1HD-FTE manual '02 | Forester '98 | Моntesa 315 '99

Коментар

може ли някой да каже, или да качи снимка, как се слагат точно пружинките, защото днес след половин часови опите не успях да ги сложа така, че да ми хареса.
      Зима иде

Коментар

Здрасти, huko,

Виж дали тия картинки може да помогнат с нещо. Така е описана процедурата в сервизната книжка на 4runner-a - може и да има нещо общо с ТЛК-то. Има описани точно три типа предни спирачни апарати с откровено различни пружини, прикачените картинки са за единствения 4WD вариант.

П.П. Ники, вторият комплект пружини изглежда абсолютно същия като този на схемата - не знам защо последният майстор каза, че не стават. Явно ще трябва да разглобявам сам, или поне да гледам, като ги пробват.
        Прикачени файлове
        Последно редактирано от badeff; 26-06-08, 20:57.
        Право казват докторите, че калта е целебна. Колкото по-дълбоко се бухнеш, толкова по-нахилен излизаш...

TLC 100 1HD-FTE manual '02 | Forester '98 | Моntesa 315 '99

Коментар

Здравей,

апаратите изглеждат абсолютно същите, само, че резолюцията е ниска и не мога да видя в точки 7,8 и 9 как изглежда монтираната пружина. Ако можеш да ги сканнеш с по- висока резолюция или да ги снимаш zoom- нати ще е супер.

Аз си поръчах също комплект от niki_p. Той каза, че за моята кола излизат два варианта. Взел съм и двата - единствената разлика между тях е дължината на щифтовете. Може това да е проблема и при теб.
          Зима иде

Коментар

Първоначално публикуван от badeff Преглед на мнение
            П.П. Ники, вторият комплект пружини изглежда абсолютно същия като този на схемата - не знам защо последният майстор каза, че не стават. Явно ще трябва да разглобявам сам, или поне да гледам, като ги пробват.
            Здравей,
            получих нови к-ти и от двата вида и ги сравних - разликата наистина е само в дължината на щифтовете. Доколкото си спомням, ти ми каза, че от първия к-т майстора ти е сложил само пружините, а втория е с точните щифтове. Така че ако не са повредени или изгубени останалите пружини и щифтове, ако искаш ги събери в к-т и ми ги върни.
            http://www.nakladkibg.com
            накладки, спирачни дискове, съединители

088 8613380

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X