Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Блокиране на 3-та скорост ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Блокиране на 3-та скорост ?

Днес си закарах жипката(Т. Рънър 3.0) да ми сложат фолио на стъклата и в сервиза скоростите са блокирали на 3-та скорост, не са могли да ги разблокират и са свалили скоростите . Резултат още няма, но утре би трябвало да има нещо на лице .
    Дали някой се е сблъсквал с подобен проблем и от какво може да се получи подобно нещо ?
    Мерси !

До: Блокиране на 3-та скорост ?

тоя сервиз толкова ли е голям ,че карат и до 3-та скорост из него,да не са излезли да полудуват със джипката и да са прецакали нещо?
    това е наистина рядко срещано! случва се ако колата е на много километри и има износване по компонентите на кутията,а понякога си е чиста случайност.имам познати със нови джипки на малко пробег със подобни проблеми.
    дай кутията на добър специялист и той ще си каже тежката дума ,след като я отвори и установи проблема!
    8777203908

Коментар

Първоначално публикуван от LEDENATA Преглед на мнение
      Днес си закарах жипката(Т. Рънър 3.0) да ми сложат фолио на стъклата и в сервиза скоростите са блокирали на 3-та скорост, не са могли да ги разблокират и са свалили скоростите . Резултат още няма, но утре би трябвало да има нещо на лице .
      Дали някой се е сблъсквал с подобен проблем и от какво може да се получи подобно нещо ?
      Мерси !
      Хубав сервиз.Отиваш за фолио,отварят скорости...хм,нещо не ми звучи...
      0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Аз знам за един сллучай. На ТЛК, беше блокирала на 1ва, ако си спомняма правилно. Автомобила бил рязко спран на много голям наклон освоботен от скорост. От самата тежест на зъбчатката при изправни фиксатори, зъбчатката включва сама и самия селектор блокира. Наистина много рядко срещан проблем. Друга причина за блокиране е да са "изсипани" лагерите. . Общо взето си иска гледане.

Коментар

Сервиза е широко профилиран, правят много работи в него, има 7-8 паяка за вдигане на коли, свалиха ми скоростите и ги качиха за няколко часа, блокировката е станала м/у първа и трета скорост, била паднала някаква зегерка и застанало м/у двете скорости- те са били заедно, м/у другото не ми взеха една стотинка за тази операция, а сваляне и качване струва около 600 кинта, станало е все пак при тях, много бяха точни ! Ако бяха всички така коректни ехее.... .

Коментар

ЕЕЕ,браво! На хубави новини всеки се радва. Наистина да не повярваш,че такова коректно отношение.....кой не си е патил от Байганьовщината...... .Дано да са наляли и ново масло,ако не са по-добре го смени !-сега е момента!
            Между другото,може ли да попитам колко излиза поставянето на фолио на прозорците(предполагам става въпрос за затъмняване) и качествено ли е ?
            8777203908

Коментар

Първоначално публикуван от DIDOSKIN Преглед на мнение
              ЕЕЕ,браво! На хубави новини всеки се радва. Наистина да не повярваш,че такова коректно отношение.....кой не си е патил от Байганьовщината...... .Дано да са наляли и ново масло,ако не са по-добре го смени !-сега е момента!
              Между другото,може ли да попитам колко излиза поставянето на фолио на прозорците(предполагам става въпрос за затъмняване) и качествено ли е ?
              На мен ми го правиха на приятелски начала и общо взето си платих само фолиото-60 кинта, като изключа няколко дребни забележки за тези пари, не мога да търся кусури . Не знам колко взимат иначе, мога да питам утре и да пиша .

Коментар

Не съм много сигурен но е май към 400 лв

Коментар

ее.........ти,каде ги измислят тия цени?
                  всъщност,ако е за всички прозорци(без предния) не е много зле.ама ако е само за двата на задните врати ,си е пладнешки обир
                  в Англия ми искаха към 300 паунда за пълно затъмняване(това по сегашния курс е към 730лв.просто лубопитствам,ту се навивам ту се разубеждавам....знам ли и аз вече
                  8777203908

Коментар

Това е цена за 5 те стъкла колега

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X