Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тойотите на DIDOSKIN

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Тойотите на DIDOSKIN

Темата произлиза оттук:
    Кой двигател на ЛК70 е по-подходящ...

Няколко снимки на Тойотите на Didoskin, той ако желае ще разкаже повече - състояние, експлоатация, планирани ъпгрейди...

До: Тойотите на DIDOSKIN

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
    Темата произлиза оттук:
    Кой двигател на ЛК70 е по-подходящ...

Няколко снимки на Тойотите на Didoskin, той ако желае ще разкаже повече - състояние, експлоатация, планирани ъпгрейди...
    Няма "ако желае", а задължително
    Иначе идваме да ги гледаме с едно ремарке бира

Коментар

До: Тойотите на DIDOSKIN

благодаря за интереса!
      много за разправяне няма,73-ката няма никакви модификации,освен лебедката.Купил съм шнорхела, BFg 33-ки,сега умувам за окачване....

Виж 80-ката е друго нещо. 4.2 td ,170 000км ,1 собственик преди мен,възрастна жена.Ръчни скорости 100% блокажи (преден ,среден и заден),климатик По нея пръснах доста кинти ,време и мерак.
      започнах първо,като на шега със полиуретанови подложки 4см на пружините,после сложих BFg 33-kи,смених съединителя със подсилен.после смених главините на предните колела със цел изключване на фулл-тайма.
      окачване 4-инча олд ман ему ,корекция на кастор тампоните,35х12.5 Кумо за кал, 35мм фланци,някой и друг халоген...
      закупил съм ,лебедка и шнорхел,но ще почакат до на лято ,като си дойда в БГ.мисля и бронята да модифицирам
      има готови,но цената е безобразна,а с малко труд и фантазия ще имам това което наистина желая......следва и интеркулер в близко бъдеще...
      Колата е уникална за мен във всяко едно отношение!Единствен недостатък,който мога да отбележа е десния волан,но след толкова години шофиране на десни гевреци хич не ми пука проблема със видимоста се компенсира от височината,а и аз не съм по високите скорости и екстремните изпреварвания.
      забравих да спомена ,че си купих и още един напълно оборудван двигател 1HD-T 4.2td (като тоя на 80-ката ми) има нужда от малко внимание,но скоро ще запее под капака на 73-ката и тогаваааа...ще хвърчат ларери и полуоски...но хъбавите работи стават бавно и трудно!
      ако някой желае да полафим на тема 80-ки ,на линия съм по всяко време.
      8777203908

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X