Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Подробности за LJ70 benzin 2.4i

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Подробности за LJ70 benzin 2.4i

Здравейте, какво ви е мнението за този двигател и този автомобил като цяло - предимства и недостатъци пред дизела, много ли е лакум, прецаква ли се от газ ..
    Какво трябва да гледам преди да си купя такава машина - имам предвид кои са и слабите места и какви изненади да очаквам. Тъй като тази която ще гледам утре е карана тук, някой познава ли точно този автомобил http://www.mobile.bg/pcgi/main.cgi?t...730&f1=details и можете ли да ми кажете нещо конкретно за него?
    Някакви сравнения с Витара? питам защото до днес търсех предимно такова животно, но ... дали пък да не е тойота?
    Ако не свършва добре, значи не е свършило!
    0888 315 794
    LZ1UPI
    A1 (Rh+)

До: Подробности за LJ70 benzin 2.4i

Имах такава Тойота, макар и следващия модел (с квадратния фар) и двигателя бе инжекция (22R-E), за разлика от карбураторния от обявата (22R).

Двигателя е много здрав и на мен поне не ми е известно да има слабо място. На мен лично ми харесва, определено бих го предпочел пред 2.5td (2LT), но не и пред 3.0td. Има много тунинг за този двигател, по простата причина, че е много популярен в САЩ (на 4Runner най-вече). Относно разход - по мои наблюдения в границите на 14-15.5 градско, 10 до 13 на 100 извънградско, офроуд не знам... Това са наблюдения при инжекцията с 32" гуми (т.е. 3 инча над заводския размер). Веригата трябва да се сменя навреме, личи си и по това, че почва да върви по-малко. Частите в ТМ Ауто са на поносими цени, особено в сравнение с части за ТЛК80 Проблеми... Гледай ламарините.

Пред тази Тойота и Витара - аз бих взел Тойотата определено. По ред причини. Разбира се, всичко си зависи от бюджет, намерения за експлоатация и т.н.

Успех!

Коментар

Имай на предвид ,че за подобни пари се продават по нови екземпляри при това нов внос. Ето тази е на колега от форума, не го познавам и не му правя реклама но си заслужава да се види. http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=23587

Коментар

Първоначално публикуван от superMAX Преглед на мнение
        Имай на предвид ,че за подобни пари се продават по нови екземпляри при това нов внос. Ето тази е на колега от форума, не го познавам и не му правя реклама но си заслужава да се види. http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=23587
        Аз си купих моята бензинова от колегата (от линка по-горе). Определено и тази заслужава да се види, като модел и данни, иначе не съм виждал колата.

Коментар

Мерси на всички
          Ходих и видях колата
          Като за начало пръчката за маслото излиза суха, пъхаш, вадиш, палиш и пак суха. Ламарините .. поизгнили от всички страни, а като гледах дифовете - май маслото от двигатела през тях е изтекло .
          Та сетих се за един виц - "Като изключим че е грозна, дебела, кривогледа, тъпа и мирише лошо и това, че единия и крак е по-къс от ръцете ... страхотна мадама!"
          Става дума естествено и единствено точно и само за този екземпляр, а не за марка и модел. (да няма убидени)
          Ако не свършва добре, значи не е свършило!
          0888 315 794
          LZ1UPI
          A1 (Rh+)

Коментар

Парите са си твой, колата си е негова. Ама...за тия пари колко да е хубава.

Коментар

Не разбрах за коя са коментарите след огледа - за тази с кръглия фар (карбиратора) или с квадратния (инжекцията). По принцип Тойота 70 с перфектни ламарини няма, или само ако е стояла на слънце в много южна Италия. Митко Джамбазов е прав - бъде много сигурен, че за тези пари няма да намериш 4х4 без проблеми по тенекиите.

Упсех в избора!

Коментар

Ако покачиш летвата с някоя хилка отгоре може и нещо читаво да излезе УСПЕХ
                Човек се учи с много практика:D

Коментар

ОПСССССССС пропуснах външния вид може да се пренебрегне в избора ако всичко друго е що годе наред
                  Човек се учи с много практика:D

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X