Днес съвсем ненадейно търсейки Чероки 4.0 се натъкнах на Тойота 4Рънър 3.0 V6 с АГУ. Мислих 3-4 минути и я купих. Сега ровичкам и търся информация какво АДЖеба съм купил  .
. 
След първите 100км събрах извести негативни впечатления 1. динамика като на бързия влак - като дам газ да изпреварвам, мисли цяла минута докато стрелката почне немощно да върви нагоре (къде са тия 150коня незнам) 2. Малко неприятна но лека вибрация при 90км/ч
Въпроса ми е бихте ли ми препоръчали сервиз в който да са наясно с тия машини за да я прегледа и обслужи специалист преди да кача децата в нея.
Също ако можете да препоръчате талантлив диагностик-газаджия данеби от там да изчезват конете
Иначе избухна любов от пръв поглед... или по скоро "звук" 

.
. След първите 100км събрах извести негативни впечатления 1. динамика като на бързия влак - като дам газ да изпреварвам, мисли цяла минута докато стрелката почне немощно да върви нагоре (къде са тия 150коня незнам) 2. Малко неприятна но лека вибрация при 90км/ч
Въпроса ми е бихте ли ми препоръчали сервиз в който да са наясно с тия машини за да я прегледа и обслужи специалист преди да кача децата в нея.
Също ако можете да препоръчате талантлив диагностик-газаджия данеби от там да изчезват конете

Иначе избухна любов от пръв поглед... или по скоро "звук"

Приемате ли нови членове?

Приемате ли нови членове?

Тъкмо хукнах сутринта из баирите (имам си тука две трасета) и затънах в калта на по-трудното. Викам си нормално - джипката не надмина очакванията ми. Но понеже на няколко пъти го атакувах със скорост не съм включвал бавните, хем вчера четох че musovir имал хъбове и се чесах половин час по кратуната... Утре пак значи - калта си е там
 Тъкмо хукнах сутринта из баирите (имам си тука две трасета) и затънах в калта на по-трудното. Викам си нормално - джипката не надмина очакванията ми. Но понеже на няколко пъти го атакувах със скорост не съм включвал бавните, хем вчера четох че musovir имал хъбове и се чесах половин час по кратуната... Утре пак значи - калта си е там  Ще я оставя да си ровчи и ще сляза да видя дали се въртят и двете предни колела.
 Ще я оставя да си ровчи и ще сляза да видя дали се въртят и двете предни колела. 
Коментар