Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за бодилифт ТЛК 70 93 година

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Съвет за бодилифт ТЛК 70 93 година

Ако някой може да ми каже от къде мога да си намеря фтулки за купето искам да е вдигна малко тойотата??????Общо са 8 тампона които държат купето и какво още трябва да се направи за вдигането?????
    Благодаря предварително

До: Съвет за бодилифт ТЛК 70 93 година

Всеки стругар може да ти отреже 8 еднакви шайби от полиамид , алуминий или стомана .
    А защо точно боди лифт ?

Коментар

Ок благодаря за съвета и аз така предполагах!!!!Ти какво ми предлагаш да направя ???Може да не сам се изразил точно Искам да е малко по вдигната да има визия като за кола офроуд : )

Коментар

Колега ако е само за визията става и както ти е казал адаша ама ако искаш кола за офроуд си трябва окачване не само боди лифт.
        ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
        тел.088четири 9едно9 4нула4
        -------------------------------------------------------

Коментар

Няма ли да е по-добре,да преработиш окачването,ще си стане баш като за офроуд
          Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Той човека иска само да прилича на кола за офроуд май.

Коментар

По принцип ще е ползвам за лов а не за състезания,не че нямям желание за офроуд състезания ама си трябват парички че след всяко състезание всичко се ремонтира!!Иначе в германия преди да е купя са сменени задните пружини сложени са нови усилени марка EIBACH а отпред и сложих амортисири Koni и усилен амортисиор на кормилната щанга OLD MAN EMU.Само височина ми трябва
              Ще пробвам първо със втулките ако ми хареса е оставам така ако ли не минаваме и на втория вариянт с окачването

Коментар

Смяна на окачването незначи че ще ходиш на състезание като цяло това подобрява проходимоста на джипа ти и то доста а какво точно подобрява е писано много из форума предцени щом ти е само за лов какво ти трябва в повечето случеи една смяна води до други смени и така до безкрай.
                ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                тел.088четири 9едно9 4нула4
                -------------------------------------------------------

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X