Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Смазване на сферите

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Смазване на сферите

Извинете ме колеги,бихте ли ми дали инфо за смазването или гресирането на сферите(ябълките) на предния цял мост на ТЛК-80.Благодаря Ви.

До: Смазване на сферите

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=22127

Колега тука доста се изписа по темата

Коментар

И къде са тези БОлТчета не стана ясно,аз ли съм тъп или наистина няма истинско упътване,на Патрола ги зная до болка са ми познати,но на тази кола и идентични ли са мостовете на ТЛК70 и 80

Коментар

За мен най доброто смазване е като се отвори сферата пълниш я с грес и си готов

Коментар

Serite se majat lesno,tapite sa 4etvartogran i se razvivat sas gae4en klu4 12. no nai dobre e da se razglobi celia hub i da se proveri . ako sferite ti sa mnogo suxi ot vatre6nata strana ,moje i da triabva da smeni6 gymenite yplatniteli i ke4eto koeto gi po4istva ot praxoliak .Otdelen e vaprosa 4e e dobre da se proveriat i vutre6nite semeringi koito spirat masloto ot difa da prote4e vav sferite !
          Tova samo po sebe si ne e goliam problem,no skoro moje da prote4e i otvan i togava stava grozna gledka .Imam LC80ka i LC73ka posabrax dosta opit prez godinite

Превод: Сферите се мажат лесно,тапите са четвартогран и се развиват сас гаечен ключ 12. Но най-добре е да се разглоби целиа хъб и да се провери . Ако сферите ти са много сухи от вЪтрешната страна, може и да трябва да смениш гумените уплатнители и кечето, което ги почиства от прахоляк . Отделен е въпроса, че е добре да се проверят и вътрешните семеринги, които спират маслото от дифа да протече вав сферите !
          Това само по себе си не е голям проблем,но скоро може да протече и отвън и тогава става грозна гледка. Имам ЛЦ80ка и ЛЦ73ка посъбрах доста опит през годините

Моля пишете на кирилица
          Последно редактирано от Чавдар (V93); 25-02-08, 08:32. Причина: Писане на латиница
          8777203908

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X