Извинете ме колеги,бихте ли ми дали инфо за смазването или гресирането на сферите(ябълките) на предния цял мост на ТЛК-80.Благодаря Ви.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Смазване на сферите
Свий
X
-
До: Смазване на сферите
http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=22127
Колега тука доста се изписапо темата
-
До: Смазване на сферите
Serite se majat lesno,tapite sa 4etvartogran i se razvivat sas gae4en klu4 12. no nai dobre e da se razglobi celia hub i da se proveri . ako sferite ti sa mnogo suxi ot vatre6nata strana ,moje i da triabva da smeni6 gymenite yplatniteli i ke4eto koeto gi po4istva ot praxoliak .Otdelen e vaprosa 4e e dobre da se proveriat i vutre6nite semeringi koito spirat masloto ot difa da prote4e vav sferite !
Tova samo po sebe si ne e goliam problem,no skoro moje da prote4e i otvan i togava stava grozna gledka .Imam LC80ka i LC73ka posabrax dosta opit prez godinite
Превод: Сферите се мажат лесно,тапите са четвартогран и се развиват сас гаечен ключ 12. Но най-добре е да се разглоби целиа хъб и да се провери . Ако сферите ти са много сухи от вЪтрешната страна, може и да трябва да смениш гумените уплатнители и кечето, което ги почиства от прахоляк . Отделен е въпроса, че е добре да се проверят и вътрешните семеринги, които спират маслото от дифа да протече вав сферите !
Това само по себе си не е голям проблем,но скоро може да протече и отвън и тогава става грозна гледка. Имам ЛЦ80ка и ЛЦ73ка посъбрах доста опит през годините
Моля пишете на кирилица
8777203908
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар