Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Автокъща с катастрофирали Ланд Крузъри

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Автокъща с катастрофирали Ланд Крузъри

http://home.mobile.de/home/searchres...icleType=false
    Гледам ги тези нови машини и се чудя как ли може кола на 0км и да е тоталка??? Нещо при транспорта ли? Все едно нарочно са дъвкани отвсякъде. И колко ли струва едно купе ново? 10 000хиледарки за колата с транспорта до тука и ако за още 5 000 се намерят всичките калници капаци и таван и стъкла?

До: Автокъща с катастрофирали Ланд Крузъри

Първоначално публикуван от superMAX Преглед на мнение
    Гледам ги тези нови машини и се чудя как ли може кола на 0км и да е тоталка??? Нещо при транспорта ли? Все едно нарочно са дъвкани отвсякъде.

Пример: Кораб кара контейнери с джипки, става нещо и контейнерите се разсипват... Имаше такъв случей с БМВ-та 6тици май бяха, имаше тотално размазани, други с дребни щети.

Друг пример, Автовоз кара джипки за офис в някой град, автовоза се обръща и колите мармалад. Наскоро имаше подобена случка в БГ. По леките коли бяха останали на коланите но имаше и май една Хонда Си Ар Ви със забита муцуна под автовоза (Автовоза на една страна в канавката)

И така.. Иначе ако не е усукано шасито невиждам големи проблеми по рециклажа

Коментар

Ама никакъв проблем. Само дето части за такива алтернативни няма, а новички са си едни пари. Това са сравнително нови коли и нямаш ли същата такава за донор си е умряла работа възстановяването. Накрая като теглиш чертата разбираш че не си струва. И в БГ се намират такива коли на такива пари. Ако ти се занимава пообиколи ликвидационните паркинги на родните застрахователи. Има чудни неща там. Само че вече и те рядко се хващат да възстановяват. Просто разбраха че не си струва и резултата често е съмнителен.Наскоро клиент си внесе един такъв хайлукс. Пообикаля няколко месеца за части от европа, после си поръча "най необходимото" за около 7 х.лв , после пак пообикаля, накрая даде още толкова и с труда и стойността на първоначалната инвестиция колата стана с 2 х. лв по скъпа от аналог в БГ без удар. Та, безплатен обяд няма.

Коментар

Вчера цял ден и аз се облизвах на тези , мислих разпитвах , и накрая преглътнах и се отказах.
        Най-вероятно няма да се размине само с ламарини , макар че и те ще са много пари . Сигурно има накъсани кабели , счупени ел.блокове и т.н. Не знам дали може , ако са здрави агрегатите - двг , трансмисия , рама , да се насади друго купе , дори и старо.Иначе сигурно като отидеш там ще се договориш и за цена , ако вземеш повече.

Коментар

Според мен това са чисто нови коли. Интересното е дали имат талон, дали са регистрирани ведъж. Ако са регистрирани то тогава и в БГ няма проблеми. Защото тези ми приличат на това изпълнение дето не става за ЕС. То има и здрави по други автокъщи ама пише че не са за ЕС.

Коментар

http://www.mobile.bg/pcgi/main.cgi?t...064&f1=details

Ето тази я гледах преди 2 месеца някъде.
            В София. Беше на цена 8700 и се бях навил, продавача вдигна на 11700 и се отказах.
            Ако се спазари на нормални пари - може да се сменят ламарини и си става на кола ! Двойна кабина, 3 стъкла здрави, купето понамачкано, 1 врата наред, 1 поправима, другите искат или смяна или мноооого сериозни тенекеджии !
            Кош бях намерил в Германия за 250 Евро 2-ра ръка.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X