Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Подгревни свещи, проблеми свързани с тях. Какви, откъде.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: 2-LT мотор-марка подгревни свещи?

а при мен тая сутрин наблюдавах се оказа че доста за кратко ми свети лампата за подгрева ....утре мисля да я пораздърпам да видя какво се случва....
    2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo
    ex-Toyota Land Cruiser FZJ-80 Triple Locked 4.5EFI 1FZ-FE petrol/lpg

Коментар

Първоначално публикуван от БАТ РАДИ Преглед на мнение
      Замери ли колко ОМА показаха новите?
      Брех-не се сетих,а не се иска много акъл да се сети човек да го направи,и мултицет имах подръка...!
      Мислех да измеря за колко време напича една нова свещ,преди да я монтирам,за да сверя с времето,през което релети свети,докато изгасне контр. лампа,ама свалих сакото,за да сменя свещите,останах по риза,а си беше студено,та по най-бързия начин ги смених,и айде в магарето на топло!
      много автомати-слаби резултати!

Коментар

Първоначално публикуван от 75 turbodelta Преглед на мнение
        а при мен тая сутрин наблюдавах се оказа че доста за кратко ми свети лампата за подгрева ....утре мисля да я пораздърпам да видя какво се случва....
        Измери с волтметър колко дълго релето подава напрежение на свещите.Ще е добре да сте двама,ако уреда не е с дълги кабели.

Коментар

Докато пали не бутвам нищо Като оня виц .Излязал доктора пред кабинета и казал Моля пациентите да не коментират по между си симптомите на болеста
          ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

Първоначално публикуван от 75 turbodelta
            точно това и смятам да направя също така и проверка на свещите
            Не разбрах кой е модела ти,но имай предвид,че свещите са вързани успоредно(не знам що е много разпространено мнението,че са последователно),та аз разкачих захранващата шина на свещите.И използвай прецизен уред!Ако някоя свещ дава голяма разлика в съпротивлението,значи е пътник вече!И в този ред на мисли,ако някой знае и каже колко е приблизително съпротивлението на нова свещ ще е добре!Аз,като не се сетих да го измеря на новите са ще питам...!

Коментар

<1ом при стайна температура..най-често м/у 0,5--0,8ома(паралелните, със закрита спирала,прости"GV" или с удълж.подгр."GN" по Беру...)

Коментар

Аз замерих тези новите дето ги взех от Вюрт показват 1,2ома.Между другото някой поузвал ли е Вюртовски свещи.По принцип миналата година внесоха за всякакви автомобили ,но незнам кои им ги прави

Коментар

бре-и,при мен днес преди малко за сефте ми скрои този номер-давам на контакт,лампата светва за части от секундата...направих 2-3 опита-същото!запалих,ама без никакъв подгрев(както си беше преди смяната на свещите).след половин час проблема изчезна...паля-гася-ок...само дето в половината случаи след изгасването релето за рег.на напрежението изчаткваше един-два пъти след около 10 секунди...

Коментар

Аз сложих свещите на тортата и тая сутрин запали от раз.Интересно старите свещи бяха изгорели и четирите,а бях ги сменил миналата зима, взех ги от едни арабески ама явно са менте.Иначе сложихме пробна лампа като дам контакт светва ярко,цъка реле и продължава да свети слабо и после цъка още един път и угасва.Не знам тия на Вюрт колко ще изкарат.

Коментар

А най интересното е че не съм си гледал уреда за тока .Сега като дам контакт и свещите загряват му става лошо като цъкне релето пак засиява

Коментар

днес попитах в елиткар за цени на бош ....37 лева броика пред няма и 10 за вюрт ...
                        2012 GL350 Bluetec & 2012 Audi A6 Quattro 3.0T & 2013 Audi S6 Quattro 4.0 Biturbo

Коментар

Читава свещ за 10лв.? Да,да!!!

Миналата зима за тераното взех за по 30лв. HKT от Евро07. Май вече са пътници. Утре ще ги меря, ако стигне времето, но съм почти сигурен че някоя е тръгнала или съвсем заминала.

BOSCH не правят за мен, а оригиналните са по 60-70лв бройката.

Таа, радвайте се че за вас има на под тая цена, при това такива, които може да купите и да сте сигурни че са истински.
                          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                            Читава свещ за 10лв.? Да,да!!!

Миналата зима за тераното взех за по 30лв. HKT от Евро07. Май вече са пътници. Утре ще ги меря, ако стигне времето, но съм почти сигурен че някоя е тръгнала или съвсем заминала.

BOSCH не правят за мен, а оригиналните са по 60-70лв бройката.

Таа, радвайте се че за вас има на под тая цена, при това такива, които може да купите и да сте сигурни че са истински.
                            колега никакъв не е проблема да са читави и на вюрт свещите за 10 лева дето са според мен ....а и вюрт няма да си заложат името ако не са читави а дали бош са стока ....моето мнение като професионалист е че са едни от наи добрите но и цените са им дебели ...оригиналните са производство на НГК да речем ама цената е по 2 ....а тея на евро 07 те са за продаване на джипа те са ясни

Коментар

колега никакъв не е проблема да са читави и на вюрт свещите за 10 лева дето са според мен
                              Еми пробвай ги. То за тая цена можеш всчка зима да ги сменяш, и пак ще си на далавера. На мен обаче не ми се занимава посточнно да разглабям и сглабям, и предпочитам да сложа оригинални, дето да изкарат поне 4-5 години.

...само за информация - тия от Eвро07 са на цена 30лв.
                              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                                Еми пробвай ги. То за тая цена можеш всчка зима да ги сменяш, и пак ще си на далавера. На мен обаче не ми се занимава посточнно да разглабям и сглабям, и предпочитам да сложа оригинални, дето да изкарат поне 4-5 години.

...само за информация - тия от Eвро07 са на цена 30лв.
                                по добре всяка зима да слагам нови и еднакви свещи за няма и 40 лева от колкото да разчитам че оригиналните за няколкостотин ше ме карат няколко години да ти кажа .....а и няма никаква гаранция че като са купени от тоиота ше издържат толкова дълго и не на последно място е че смяната им е за 15 минути та те са наи отгоре на мотора ....4 гаики 5 мм и си готов да ги свалиш....а тея на еврото както вече писах колкото и да струват не стават

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X