Обява

Свий
Няма добавени обяви.

разлика между секвоя и тлк

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• разлика между секвоя и тлк

Каква е разликата между секвоята и ТЛК 200? Гледайки цените на нови в щатите, с един и същ двигател, ТЛК-то е 2 пъти по–скъпо при положение, че е по-малко?!

От: разлика между секвоя и тлк

По-качествено правено в Японско,Секвоята е Деляна тук за тукашния пазар,ориентирана към майката с децата като мммммм бюджетна джипка за разлика от върха на ТЛК който знаем за чий е правен и какво може.

Разлики в оборудването,изработката,материалите,разлика имат в раздатката,200 има кроул контрол,секвоята го няма,нямат повечето 4Х4 ми са само задно,200 вътре се доближава до лимузина,БОАБАБА си е каруца с оборудването на Американски пикап като Тундрата.

Плюсовете на Секвоя - евтинка в сравнение с 200,части колко искаш от Тундра,предницата им е същата и от тия са продадени с десетки хиляди за разлика от 3-4000 на година в Щатите от модела 200.Багажник има за разлика от 200,седалките се прибират в пода,а не ти пълнят половината багажник даже и събрани.

Цените на старо не са чак толкова различни,притесняват се хората от подрьжката и цените на частите на 200 пък и не на всеки му трябва лимузинесто / аз бре аз /.

Ако трябва да избирам какво да карам аз или жената с 2 ръце съм за 200,ако ми трябва нещо което да набутам в пясъка,да му кача 4 колелета,палатка,скари и хладилни чанти,Якима на тавана,кученце.........и да не се притеснявам да го млатна с чука,че на моргата има поне 5 Тундри пък в Ибей можеш да си сглобиш поне 10 ..........СЕКВОЯ
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Боса добре го е казал.
      200 е ПОВЕЧЕ -в почти всяка сфера, включително и ценово.
      Ако просто ти трябва як влекач с много място-Секвоя.
      Ако имаш някакви оффроад изисквания-200.
      Ама после ще почнеш да разпитваш за лебедки и гуми....
      Младежи, уважавайте старостта - тя е вашето бъдеще...
      0887/осемпет 66 4осем

Коментар

В България ЛК200 скоро няма да видите в гората.
        Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

Брат ми /е тоя всезнайко горе/ има второ поколение Секвоя, аз имам първото /2007ма година/. Както беше вече казано, Секвоята си е сделана за тукашния пазар, без претенциите на $80 000.00 кола. И двете ни Секвои са най-високото ниво за модела си, и въпреки всичко няма как да се сравняват с Ланд Круизер. Ама я взех за 2 заплати, и малките веднага започнаха да ядат и да мажат по кожения салон. А аз си хвърлям мръсните детски колелета в багажника със замах. Мразя да и треперя на някаква скъпа тенекия.

Ако не си се качвал на съответния модел Круисер, Секвоята много ще ти хареса. Ако слезеш от Секвоя, и се качиш на Круисер, ще се разочароваш от американката- материали и сглобка са по-евтини. И Кукурузера е правен за интересни пътища, повечето Секвои се ползват да си караме децата на училище и да можем да им събираме играчките в багажника.

И двете държат много на бой, тежки и харчат /моята си харчи над 30/100 в града/. И с тия габарити ще са интересни по тесните улички в България.
          https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от Маркони Преглед на мнение
            Боса добре го е казал.
            200 е ПОВЕЧЕ -в почти всяка сфера, включително и ценово.
            Ако просто ти трябва як влекач с много място-Секвоя.
            Ако имаш някакви оффроад изисквания-200.
            Ама после ще почнеш да разпитваш за лебедки и гуми....
            М чак пьк як,123 тона много ли са,аз на 3 ракии и повече ще тегля.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2012-toyota-tundra-towing-endeavour-left-side.jpg
Прегледи:1
Размер:197.7 КБ
ID:5804115

Майтап да няма,това,Боабаба и 200та имат един и сьщ мотор и влачат,това е каруца с цял заден мост ма няма блокаж на средния за разлика от дьрвото,Секвоята е евтина и голяма,но както казах ориентирана кьм майки с децата си без претенции за експедиционна машина или возеща баровци или катереща из камьнаците - там е 200,и го може и е направен да те вози,Секвоята обаче пердаши и само на задно и предницата и сьщата като на каруцата горе с изключение на предната броня и решетката.
            TOYOTA SEQUOIA ‘11
            W140 S420 '99

Коментар

Всъщност, боабаба е БАОБАБ. Иначе, Секвоята ми е по-на сърце...ама няма за какво да я ползУвам.
              Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Ами значи си за 200 - това може да го ползваш за каквото си поискаш стига да не ти пречат пачките по джобовете,кеф ти лимо,кеф ти градско,кеф ти дълъг път,кеф ти да го товариш или да го набуташ там където другите мечтаят,кеф ти 3 реда / е от тесните е последния ма се брои / та да качиш отбора..............КЕФ.

Боабаба трябва леко да го пипнеш за да върви,за да спира,за да е проходим,да е височка малко,да гази из локвите........голямо пипане пада / днес брата беше с флекса,повечко ламаринки са и сложили та ги оскубахме /.

200 си е 200,става и за лимузина,става и за педя кал,Дьрвото си е дърво,не става за там без да го пипнеш ма и колко и да го пипаш ни ще е лимузинесто ни ще драска като 200.

Виж ги вътре само,едното с водомерите по него,другото прилича на себе си,200 е една предница от големите пред Секвоята
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                  Ами значи си за 200 - това може да го ползваш за каквото си поискаш стига да не ти пречат пачките по джобовете,кеф ти лимо,кеф ти градско,кеф ти дълъг път,кеф ти да го товариш или да го набуташ там където другите мечтаят,кеф ти 3 реда / е от тесните е последния ма се брои / та да качиш отбора..............КЕФ.

Боабаба трябва леко да го пипнеш за да върви,за да спира,за да е проходим,да е височка малко,да гази из локвите........голямо пипане пада / днес брата беше с флекса,повечко ламаринки са и сложили та ги оскубахме /.

200 си е 200,става и за лимузина,става и за педя кал,Дьрвото си е дърво,не става за там без да го пипнеш ма и колко и да го пипаш ни ще е лимузинесто ни ще драска като 200.

Виж ги вътре само,едното с водомерите по него,другото прилича на себе си,200 е една предница от големите пред Секвоята
                  В тоя ред на мисли - тури ли и спирачки..?
                  Не ме е страх от големи разходи - страх ме е от малки приходи!
                  Най-добрият ром е студеният ром!
                  Кралско правило : Със камила може,с камилар - не!!!

Коментар

Тури и. Ама не може да ги пробваме, че се скъсаха 4 болта на картера на скоростната кутия, и утре ще летят дрелки и метчици. Много скапано направен тоя картер. Не го очаквах от Тойота. Болтовете ръждясали, клеясало... И това на кола дето не е виждала грам сняг или луга.
                    А спирачките са лудница, сефте виждам 2 педи спирачен апарат.

Коментар

А! Чудна работа...толко па да са калпави..?! На тундрата не сме имали ядове до сега,ама нейсе Със тия спирачки ще стане друга кола
                      Не ме е страх от големи разходи - страх ме е от малки приходи!
                      Най-добрият ром е студеният ром!
                      Кралско правило : Със камила може,с камилар - не!!!

Коментар

4 болтчета десятка, с малка тресчотка и 2 пръста- прас, и четирите отзад. Всички други се отвиха без проблем, тия са си направо заварени.
                        Моята Секвоя е на двойно на годините и на над половин милион километра. Всичко си се развива все едно вчера е завивано. Шантава работа.

Коментар

Асен е карък.. Аз от кога ви го разправям.

Коментар

Ела бре,ела се отъркам в късмета,че ебаси карька последните 3 дни,къде барна и гръм.

Това ако живея в Чикаго трябва да му сменям вечното масло на вечната скоростна кутия всяка пролет и есен,да е клея свят болтовете,че как каза брата къса задните.

Това там е скапано направено и честито на всички с тия скорости,не са мислени да им сменяш маслото,дильра само точи 4 литра и долива,ясно ми е вече защо - ПЪЛНО ЛАЙНО е ситуацията там.
                            TOYOTA SEQUOIA ‘11
                            W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Венци- малкия Преглед на мнение
                              Асен е карък.. Аз от кога ви го разправям.
                              Нали ти беше каръка?!?
                              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X