Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Масло за скоростна кутия.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Масло за скоростна кутия.

Зравейте колеги, мисля да сменя маслото в скоростната кутия. Само него не съм сменял, незнам обаче с какъв вискозитет да е и колко литра събира кутията. Търсих в гугъл но нищо конкретно не открих. Модела е Рънър второ поколение 3.0 тд. с ръчни скорости. Моля ако някой е запознат да сподели.

От: Масло за скоростна кутия.

80W90 / GL-4, около 3 литра
    Там където свършва асфалта, започва моят път!! тел: 0886763494

Коментар

Здравейте
      За да не повдигам нова тема ще питам в тази.

Тойота хай лукс сърф 2,4 тд автомат

В неделя някаква ламаринка е срязала маркуча на маслото точно преди радиатора. Добре че един приятел видя фонтана та поне спрях навреме. Докато видяхме точно от къде тече то взе че спря демек кутията остана на сухо. Нямаше зацепване ни назад ни напред. Теглихме джипа на позиция N но на раздатката беше в крайно задно положение, както си се кара обикновено - заден мост.

Дали съм успял да прецакам кутията/раздатката?

Колко и какво точно масло събира кутията? На места чета Декстрон 2 на други 3 а в книжката на колата пише само на японски нищо не се разбира.

Поздрави
      TOYOTA HiLux Surf SSR-X 2.4 EFI Diesel

Коментар

6.5 литра Декстрон 3,но не ми вярвай,че не казваш ни година ни модел на кутията

Зависи с колко км/ч сте я дърпали и на каква дистанция
        TOYOTA SEQUOIA ‘11
        W140 S420 '99

Коментар

Годината е 1993 но модела на кутията незнам. Четири степенна е но май всички са такива. Иначе разстоянието беше ок. 10 км макс. Спускане по пресечен терен.
          TOYOTA HiLux Surf SSR-X 2.4 EFI Diesel

Коментар

Попринцип като я теглите кутията няма никакво мазане дано имаш късмет да няма поражения.
            Cherokee XJ 99''
            Ignis Sport 04''
            A3 1.8T 99"

Коментар

Принципно трябва да си пише дали може или не,щом си я теглил според мен поне трябва да си прочел дали може.

Моите могат 50/50 че толкова им мажела помпичката на изключен мотор,50 км/ч за максимум 50 километра дистанция,Тотката какво иска не съм чел още ма е сега това ще направя.

Сега какво става с твоята БЕЗ МАСЛО или колко е това БЕЗ,че може да е изтекъл литър 2 само.....няма как да се знае със сигурност,10 километра с никаква скорост не е беда,бедата може да се случи ако съвсем е нямала нищо вътре.

Каквото и да е не си губи сьня,има 2 варианта - или ще работи или няма,смяна на маркуча и ново масло с филтър са задължителни та първо това и после се кръстим дали или.Мисли за някаква броня под тоя маркуч,изплаща се винаги еле ако я караш с идеята Ще минеш ти,ще минеш твойта мама.
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

http://toyota.custhelp.com/app/answe...-the-ground%3F

Нещо такова за Европа няма ли?

Мойто можело да тегли / виж как звучи само / Космически Кораб ма не ставало да го теглиш,японска му работа.
                TOYOTA SEQUOIA ‘11
                W140 S420 '99

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X